Termodörrar och -fönster

Fönsterrenovering, termodörrar och -fönster Pori & Satakunta

Ingen värme till kråkorna, men till dig! Beställ en dörr- och fönsterrenovering.

Känns ditt hem dragigt? Läcker fönstren och känns det som det drar vid ytterdörren? Värmen som produceras i ett hus borde inte försvinna så att yllesockor blir standardutrustning när vädret blir lite kyligare. Det kanske är dags att skaffa termodörrar och -fönster till ditt hus, vilket minskar uppvärmningskostnaderna och ger extra värme!

Denna energibesparande renovering är ett utmärkt sätt att ersätta gamla fönster och dörrar med nya, isolerande lågenergimodeller. Som proffs inom fasadrenoveringar får du fönster- och dörrrenoveringar från oss i Pori, Rauma, Ulvila och andra delar av Satakunta.

Täta fönster och dörrar minskar också bullernivån. Vilket underbart tillägg om ljud från den livliga yttervärlden når inuti! Längre ner på sidan kan du läsa mer om fördelarna med dörr- och fönsterrenovering.

Specialtillverkade termodörrar och -fönster, med extra utrustning

Fönstren och dörrarna du beställer från oss är specialtillverkade - så precisa att de passar ditt hus perfekt. Hela dörr- och fönsterrenoveringen sköts av oss, från planering till installation.

I samband med dörr- och fönsterrenovering fixar vi gärna också andra funktioner. Om du önskar installerar vi nödvändiga tillbehör; galler, ersättningsventiler, myggramar, persienner, hållanordningar och handtag. Kontakta oss om du funderade på att byta ut fönster och dörrar mot mer energieffektiva varianter.

Kontakta oss »

Det lönar sig att renovera dörrar och fönster

Ett fönster eller en dörr enligt ditt hem och din smak

Våra termodörrar och -fönster görs enligt ditt hems mått och exakt enligt dina önskemål. I vårt breda sortiment hittar du säkert ett alternativ som passar ditt hus utseende!

Tydliga besparingar

Termodörrens och -fönstrets värmeförlust är liten, så du sparar på uppvärmningskostnader. En termofönster och -dörr är också en ekologiskt hållbar lösning eftersom deras livslängd är lång.

Isoleringen förbättras

Termodörrar och -fönster har ett lågt U-värde. Deras struktur är gångjärnsfäst och förseglad, så det finns inga fler värmeutsläpp.

Bullernivån minskar

Mängden buller från gatan minskar när fönstrens och dörrarnas isolering är i gott skick.

Lägg till utrymme i ditt hem

Väldesignade och utrustade med ventilationsfönster ger ett nytt fönster en känsla av större rymd inomhus.

Minskar solens brännande

Våra termofönster minskar skadlig UV-strålning och solens värme, vilket förhindrar att inredningen bleknar.

Fönsterrengöring blir lättare

Vid en fönsterrenovering tas vissa glasytor bort. Fönster som öppnas inåt gör också fönsterrengöring lättare.

Underhållsfri och vattentät

Fönstrets utsida är helt ruttbeständig och underhållsfri av aluminium. Fönstret och blinkningen leder bort regn- och stänkvatten från strukturen.

Säker och hållbar

En robust termodörr eller -fönster står sig bra i Finlands krävande förhållanden och är säkert.

Här är fördelarna med fönster- och dörrrenovering i ett nötskal.

  • Energi sparas
  • Känslan av drag minskar
  • Fönsterputsning blir enklare
  • Användningssäkerheten förbättras
  • Minskar solens brännande effekt
  • Isoleringen förbättras
  • Ljudnivån minskar
  • Lägger till utrymme i ditt hem
  • Underhållsfri och vattentät
  • Husets värde ökar

Du kan alltid fråga oss om råd och service om du har övervägt en fönster- eller dörrrenovering men fortfarande bestämmer från vem du ska köpa termofönster och dörrar. Vi är lokala proffs från Pori, som har betjänat Satakunta-regionen under lång tid, till exempel i Rauma, Ulvila och andra kommuner för olika ytterrenoveringar. Vi är glada att också betjäna dig.

Kontakta oss »

 

Visste du att vi har ett unikt Kvalitetsnummer 0800 555 126 (lokal/mobil avgift), där du direkt kan chatta med några av våra kunder om deras erfarenheter av våra tjänster? Om du hellre vill ha direktkontakt med oss, tveka inte att kontakta oss!