Husmålning i Rauma och Pori

Snyggt med en pensel för skönhet och hållbarhet.

Står trähusmålning på agendan? Glöm ditt eget penselarbete och lämna över projektet till Lännens Kvalitetstaks professionella målare, som har tid och rätt verktyg! Professionell utvändig målning sparar också pengar, eftersom när arbetet görs på bästa möjliga sätt håller färgen så länge som möjligt. Underhållsmålning kommer inte att knacka på dörren för tidigt.

Beställ husmålning från oss om du bor i Rauma eller Pori-området. Om den träbeklädda fasaden ser ut som att målning inte kommer att rädda den längre, kan vi säkert göra en träfasad ytterbeklädnadsrenovering.

Kontakta oss och begär en offert »

När du beställer husmålning från oss, får du...

En snygg, hållbar målade yta. Som skyddar mot väder och vind och förlänger livslängden på träkonstruktioner. Vi använder endast de bästa ytterfärgerna!

Ytberedning som garanterar vidhäftning. Från noggrann borttagning av orenheter till skrapning av lös färg, träskydd och mögelförebyggande behandling innan själva målningen utförs. 

Penselarbete för toppbeläggning. Som uppnår ett riktigt snyggt resultat! I våra händer når utvändig målning alla ställen och hörn.

Vi målar ytor från träpanel till fönsterkarmar, fönsterbräden, underpanel och till och med taket. Ditt hus ursprungliga, unika stil och utseende förblir som de ska, även på platser som de som ligger i det idylliska gamla Rauma trähusområdet.

Gratis utvärderingsbesök för utvändig målning:

Detta ingår alltid i vår tjänst, och på detta sätt kan vi ge dig en så exakt prisuppskattning som möjligt för att måla ditt fristående hus eller till och med en sommarstuga. Om du vill se vilka resultat vi producerar, kolla in våra referenser

Kontakta oss »