Husmålning i Raumo och Björneborg

Snyggt med en pensel för skönhet och hållbarhet

Står trähusmålning på agendan? Glöm din egen arbetsinsats och lämna över projektet till Lännen Laatukattos professionella målare, som har tid och de rätta verktygen! Fasadmålning utförd av proffs sparar även pengar; då arbetet genomförs ordentligt kommer färgen att hålla längre. Underhållsmålning kommer inte att vara aktuell på lång tid.

Du som bor i Björneborgs- eller Raumotrakten beställ husmålning från oss. Om den träbeklädda fasaden ser ut att inte kunna räddas genom målning, kan vi självklart erbjuda fasadrenovering.

Kontakta oss och begär en offert »

När du beställer husmålning från oss, får du...

En snygg, hållbar målad yta. Som skyddar mot väder och vind och förlänger livslängden på träkonstruktionerna. Vi använder endast de bästa utomhusfärgerna!

En hållbar yta som garanteras av förarbeten. Från noggrannt avlägsnande av orenheter till skrapning av lös färg, träskydd och mögelbehandling innan själva målningen utförs. 

Täckmålning med pensel. Vilket möjliggör ett riktigt snyggt resultat! I våra händer når utvändig målning alla skrymslen och vrår.

Vi målar allt från träfasader till fönsterkarmar, vindskivor, takfotsbrädor och till och med taket. Ditt hus ursprungliga, unika stil och utseende förblir som den ska. Detta gäller även hus i det idylliska trähusområdet i gamla Raumo .

Kostnadsfri bedömning av utomhusmålning:

Detta ingår alltid i vår service. På detta sätt kan vi ge dig en så exakt prisuppskattning som möjligt av att måla ditt egnahemshus eller din sommarstuga. Om du vill se resultaten av våra projekt, kolla in våra referenser

Kontakta oss »