Solenergi

Solenergi med solpaneler från Björneborg till hela Satakunta

Solen är en oändlig källa till energi, se till att utnyttja den till max

Solen är mer än bara för solbränna och D-vitaminintag. Förutom att njuta av solen på stranden kan solen hjälpa dig att bli självförsörjande vad gäller elproduktion! Om du planerar en takrenovering för ditt hus, kan det vara smart att överväga solpaneler samtidigt. Är ditt tak i bra skick, går det bra att skaffa paneler i efterhand.

Vi på Lännen Laatukatto planerar och installerar passande solpaneler för ditt egnahemshus eller sommarstuga i hela Satakuntatrakten, paneler som producerar el till ditt hus även när det verkar som att solen inte skiner. Klart väder räcker nämligen för produktion av solenergi.

Med ett korrekt dimensionerat och installerat solcellssystem sparar du pengar på elräkningen. Du sparar också på miljön, eftersom solen levererar ekologisk, förnybar energi som inte producerar utsläpp. Kontakta oss om du är intresserad av solpaneler, vi berättar gärna mer! Solenergi är också en utmärkt anskaffning för husbolag och företag.

Kontakta oss »

Sann fakta om solenergi

Du skyddar naturen, eftersom solenergi är ren förnybar energi som inte ger upphov till några utsläpp eller förbrukar naturresurser.

Du sparar pengar, eftersom solpanelerna producerar din egen el, i bästa fall upp till hälften av förbrukningen. Du kan sälja överskottselen till elbolaget.

Solpaneler kräver mycket lite underhåll, eftersom de saknar slitdelar; som underhåll räcker oftast rengöring som sköts av regnvatten.

Paneler kan producera energi även när solen inte skiner med full styrka.

Vad annat skulle du vilja veta om solpaneler? Välkommen att kontakta oss! Vi ger dig gärna en offert om du vill veta på ett ungefär vad kostnaden för solpanelerna inklusive installationen skulle landa. Vi verkar i Björneborg, Raumo, Ulvsby samt i övriga Satakunta.

Kontakta oss »

 

Vi litar helt på vår tjänst och våra produkter. Om du vill höra mer om hur vi har lyckats med våra kunder kan du ringa vårt kvalitetsnummer 0800 555 126 (lokalsamtal/mobilavgift). Eller alternativt kan du direkt kontakta oss!