Solenergi

Solpaneler för solenergi från Pori för hela Satakunta

Solbada inte bara, gör solen till en del av din hems elproduktion.

Solen är mer än bara för solbränna och D-vitaminintag. Förutom att slappa på stranden kan du använda solen för din bostads oberoende elproduktion! Om du planerar en takrenovering för ditt hus, bör du överväga solpaneler samtidigt. Och absolut, även om ditt tak är bra men du vill få paneler efteråt.

Vi på Lännen Laatukatto designar och installerar solpaneler lämpliga för ditt fristående hus eller sommarstuga från Pori till Rauma, Ulvila, och över hela Satakunta, som producerar el till ditt hus även när det verkar som solen inte skiner. Klart väder räcker för produktion av solenergi.

Med ett korrekt dimensionerat och installerat solenergisystem kan du spara på din elräkning. Du sparar också naturen, eftersom solen tillhandahåller ekologisk, förnybar energi som inte producerar utsläpp. Kontakta oss om du är intresserad av paneler, vi skulle gärna berätta mer! Solenergi är också ett utmärkt förvärv för bostadsföretag och företag.

Kontakta oss »

Äkta fakta om solenergi.

Du skyddar naturen, eftersom solenergi är ren förnybar energi som inte producerar utsläpp eller förbrukar naturresurser.

Du sparar pengar, eftersom med solpaneler producerar du din egen el, som bäst upp till hälften av dina konsumtionsbehov. Du kan sälja överflödig el till elbolaget.

Solpaneler kräver mycket lite underhåll, eftersom de inte har slitdelar; vanligtvis är regnvattentvätt tillräckligt för underhåll.

Paneler kan producera energi även om solen inte skiner fullt ut.

Vad annat skulle du vilja veta om? Vi berättar, fråga bara! Vi gör också gärna ett erbjudande om du vill veta ungefär hur mycket solpaneler inklusive installation skulle kosta. Vi verkar inom solenergi från Pori till platser som Rauma, Ulvila och andra ställen i Satakunta.

Kontakta oss »

 

Vi litar helt på vår tjänst och våra produkter. Om du vill höra mer om hur vi har lyckats med våra kunder kan du ringa vårt kvalitetsnummer 0800 555 126 (lokalsamtal/mobilavgift). Eller alternativt kan du direkt kontakta oss!