Takarbeten i Rauma och Pori

Takrenoveringar i Satakunta också, från Lännen Laatu-Katto!

Även om du har tagit hand om ditt tak och underhållit det flitigt, är taket inte odödligt. Förr eller senare måste du byta ut det mot ett nytt. För vissa hus innebär detta att renovera ett 30 år gammalt tak, medan i andra kan taket hålla säkert även upp till 50 år.

Om ditt hus närmar sig detta skede, eller om taket redan läcker eller ser dåligt ut på annat sätt, är det dags att få nödvändiga takreparationer! Om du bor i området Rauma och Pori kan du beställa en takrenovering från oss med full garanti! Vi renoverar tegel- och metalltak, samt sommarstugans filttak och falsade tak.

Kontakta oss och begär en offert »

När du beställer takarbeten från oss får du...

Ett tak installerat av finsktillverkade material. Endast en lokal produkt känner verkligen till vad de nordliga förhållandena kräver! Vår takkonstruktion tål hårt väder och tunga snöbelastningar, du kan glömma snöröjning också.

Ett tak som minskar värmeförlust. Under renoveringen fixar vi isoleringen genom att lägga till termisk isolering i det mellanliggande taket.

Ett ventilerat och säkert tak. Vi skapar en högkvalitativ ventilerad tak- och nockkonstruktion, vilket förbättrar ventilationen av mellanvåningen och taket och minskar fuktrisker. Ett maximalt vattentätt och kondensskyddat tak med de bästa regnvattensystemen och takskyddsprodukterna garanteras vara säkert!

Vill du veta mer? Kontakta oss, så berättar vi gärna om fördelarna med våra tak! Du kan också bjuda in oss till ett kostnadsfritt hembesök.

Vad kostar en takrenovering, hur lång tid tar det?

Du får det mest exakta prisförslaget när du bjuder in oss. Varje tak är unikt och dess skick påverkar renoveringens kostnad. I genomsnitt varar en takrenovering ungefär en vecka.

"Känn dig som hemma" - som det traditionella ordspråket från Rauma lyder, anpassar sig även vår tjänst i denna stil. Vi är direkta, vänliga och avslappnade i umgänget med dig. Men vår takexpertis är av högsta klass!

Takarbeten i Rauma och Pori hanteras av Lännen Laatu-Katto, och så har det varit i många lokala projekt, bekanta dig i våra referenser. Vi reparerar skickligt taken på de idylliska trähusen i Gamla Rauma, med respekt för husets värde och stil.

Kontakta oss »