Takarbeten i Raumo och Björneborg

Takrenoveringar i Satakunta, från Lännen Laatukatto!

Även om du har tagit väl hand om ditt tak och utfört regelbundet underhåll på det, är det ändå inte odödligt. Förr eller senare måste du byta ut det mot ett nytt. För vissa hus innebär detta att renovera ett 30 år gammalt tak, medan i andra kan taket hålla ända upp till 50 år.

Om ditt hus närmar sig detta skede, eller om taket redan läcker eller har sett sina bästa dagar, är det dags för nödvändiga takreparationer! Bor du i området Raumo och Björneborg kan du beställa en takrenovering från oss med full garanti! Vi renoverar tegel- och plåttak, sommarstugans papptak samt låsfalstak.

Kontakta oss och begär en offert »

När du beställer takarbeten från oss får du...

Finsktillverkade material som används vid takrenoveringen. Endast en "hemmagjord" produkt känner verkligen till vad de nordliga förhållandena kräver! En takkonstruktion som tillverkats av oss klarar även de tuffaste väderförhållanden och snöbelastningar, så du kan glömma snöskottning på taket.

Ett tak som minskar värmeförlusterna. Under renoveringen åtgärdar vi värmeisoleringen genom att lägga till värmeisolering i mellanbjälklaget.

Ett ventilerat och säkert tak. Vi tillverkar en högklassig ventilerad tak- och nockkonstruktion som förbättrar ventilationen av mellanbjälklaget och taket samt minskar risken för fukt. Ett tak som är så vattentätt och kondensskyddat som möjligt, med de bästa regnvattensystemen och takprodukterna, är garanterat säkert!

Vill du veta mer? Kontakta oss, så berättar vi gärna om fördelarna med våra tak! Du kan också bjuda in oss till ett kostnadsfritt hembesök.

Vad kostar en takrenovering, hur lång tid tar det?

För den mest exakta prisuppskattningen, bjud in oss på besök. Varje tak är unikt och dess skick kommer att påverka priset på renoveringen. I genomsnitt varar en takrenovering cirka en vecka.

"Ol niingon kotonas" - som det traditionella ordspråket från Raumo lyder, så fungerar även vår service. Okonstlat, trevligt och avslappnat i samarbete med dig. Men vår takexpertis är dock i tuffaste laget!

Takarbeten i Raumo och Björneborg utförs av Lännen Laatukatto. Vi har genomfört många lokala projekt. Ta gärna del av  våra kundreferenser. Vi renoverar även taken på de idylliska trähusen i Gamla Raumo med stor yrkeskunnighet, med respekt för husets värde och stil.

Kontakta oss »