Takrenovering

Värde och hälsa för huset.

Takrenovering för metall-, tegel- och papp-tak

Från Pori till hela Satakunta

Taket är husets hatt, dess främsta uppgift är att skydda ditt hem. Det avleder och styr regnvatten och fukt från temperaturförändringar bort från strukturer, vilket håller huset och dess invånare friska. Ett välunderhållet tak är dessutom en fröjd för ögat! Ett nytt tegel-, metall- eller papptak som kronar ditt hem kommer säkert att märkas.

När bör du inte vänta med en takrenovering?

Vanliga problem med ett gammalt tak är otillräcklig ventilation på övervåningen, försämrade och rostade tätningar och fästen samt läckande hängrännor. Vår takrenovering åtgärdar alla större och mindre problem i Pori, Rauma, Ulvila och andra områden i Satakunta. Vi utför takrenoveringar endast med finska produkter, som är utformade för att tåla finska väderförhållanden. I genomsnitt varar våra takrenoveringar en vecka.

Det är också bra att komma ihåg att ibland räcker det bara med målning - kolla in vår takmålningservice.

Att få en takrenovering gjord innan läckor och andra problem är mycket billigare, och du undviker också potentiella hälsorisker orsakade av fuktskador. Vi utför renoveringar för både tegel- och metalltak, och vi erbjuder också falsade tak och papp-tak för sommarstugor.

Kontakta oss och be om ett erbjudande »

En takrenovering är en smart investering av många skäl

Ett nytt utseende och hållning för ditt hem

Ett nytt rätat tak, nymålade takfotsbrädor, moderna regnvatten- och takskyddssystem med nya skorstenmetaller... Takrenovering ger en ny hållning till hela hemmet!

Skydd mot vädret

Vi har utformat alla nya strukturer för att hålla. Den nya förstärkande takkonstruktionen tål snöbelastning, och farligt snöröjningsarbete behövs inte. Vi använder endast finska material, utformade för Finlands krävande förhållanden!

Husets värde stiger

En takrenovering ökar vanligtvis husets värde mer än renoveringens kostnad. Många gör renoveringen för sitt tak precis innan de säljer huset!

Förbättrad isolering

När du lägger till isolering på vinden under en takrenovering sparar du en trevlig summa på din elräkning!

Långvarigt tak

Det nya taket förblir och håller i decennier - från far till son! Husets livslängd ökar med en takrenovering.

Underhållsfritt tak

Som ägare till ett nytt tak kommer du att undvika dyra och onödiga underhållskostnader.

Ventilation

Taket kondenserar vatten till underkonstruktionerna när temperaturen ändras och huset avger värme. Värmen stiger alltid. Om den varma luften inte kan släppas ut kondenserar den och bildar fukt under den kallare och tätare konstruktionen. Det ventilerade taket och kamstrukturen som görs på Lännen Laatukattos sätt förbättrar ventilationen på mellanvåningen och taket. Samtidigt minskar risken för fuktuppbyggnad från värmeläckor i isoleringen.

Säkert tak

Ditt nya tak är säkert; det är skyddat mot kondensation, vattentätt och har moderna funktioner. Moderna regnvattenssystem och takskyddsprodukter garanterar säkerhet. Du kan sova lugnt, eftersom säkerhetsriskerna försvinner efter renoveringen!

Fullständig garanti

Du får ditt nya tak med fullständiga garantier, så ansvaret ligger på oss. Vi ger långa garantier för både arbetet och materialen.

Högkvalitativa finska material

Vi satsar på högkvalitativa material. Alla material vi använder är finska, utformade för finska förhållanden.

Lager av den nya takstrukturen

Så här görs det.

Baslagret

 • Inspektion av konstruktioner och isolering
 • Borttagning av förfallna delar
 • Förstärkning av konstruktionen
 • Rätning av taket

Mellanlagret

 • Ventilation av konstruktionen under underlaget
 • Kondensskyddat underlag
 • Läktspace ventilation
 • Ventilerad åsstruktur

Ytterskikt

 • Vackert och hållbart yttre
 • Finskt takmaterial efter ditt val
 • Utformat för Finlands krävande förhållanden

Kontakta oss »

"Vi har varit särskilt nöjda med kvaliteten på utfört arbete"

“Taket som behövde renovering förnyades och isolerades, och skorstenen repareras också samtidigt. Servicen var bra och mycket professionell. Vi har varit särskilt nöjda med kvaliteten på utfört arbete – allt var ordentligt gjort och avslutades ända till vindskivorna och hörnstädningen. Vi är verkligen nöjda.” – Tomi Walkealaakso, Raumo

Detta är vad en kund som beställde en takrenovering från oss säger. Om du vill höra mer kundupplevelser kan du ringa vårt Kvalitetsnummer 0800 555 126 (lokalt/mobilavgift) eller kontakta oss direkt.