Takmålning

Takmålning Björneborg, Raumo och hela Satakunta

Flagnande eller rostangripen, Lännen Laatukattos lösning är noggrann målning

Takmålning är alltid aktuell och motiverad om färgytan är sliten, har flagnat eller om taket har börjat rosta. Vi kontrollerar alltid noggrant takets riskpunkter och överväger tillsammans med dig om målning av taket är ett genomförbart underhållsalternativ eller om en takrenovering skulle vara det säkraste alternativet för ditt hem.

Målning av taket kan förlänga dess livslängd avsevärt, men det är inte en lösning på eventuella dolda läckor eller rostangripen plåt. Vår takmålningsservice finns tillgänglig i Björneborg, Raumo, Ulvsby och andra områden i Satakunta.

Vänligen kontakta oss om ditt tak börjar visa tecken på att expertishjälp behövs!

Kontakta oss och begär en offert »

Ordentlig grundbehandling, snygga penseldrag – och takmålningen blir en succé!

Omsorgsfullt förarbete säkerställer att färgen fäster ordentligt och att taket inte behöver målas om i förtid. Vi utför alltid ett noggrannt förarbete och restaurerar taken så att de bevarar deras ursprungliga utseende.

Innan taket målas, slipar vi rostfläckar, tar bort flagnande färg, smuts och mossa. Vi tvättar taket och behandlar med rostskyddsmedel. Vid behov erbjuder vi även rengöring av takrännor som en extra tjänst. Vi målar alltid plåttak med pensel, vilket garanterar att det slutliga resultatet är vackert och hållbart i både snöiga och soliga väderförhållanden.

Vi har renoverat och målat många tak i Björneborg, Raumo och övriga Satakunta. Vi har gedigen erfarenhet av kvalitetsarbete och hjälper gärna till med ditt tak! Kontakta oss, så berättar vi mer om takmålning och andra alternativ.

Kontakta oss »

Takmålning i korthet

Så här går det till

  • Förarbeten
  • Slipning av rostfläckar
  • Grundlig skrapning av flagnande färger
  • Avlägsnande av smuts och vegetation
  • Taktvätt
  • Rostskyddsbehandling
  • Lagning/Målning
  • Täckmålning

Kontakta oss »

 

Om du vill höra mer om våra kunders erfarenheter kan du ringa vårt kvalitetsnummer på 0800 555 126 (lokal/nätavgift) eller kontakta oss direkt, så berättar vi mer om vår tjänst.