Takmålning

Takmålning Pori, Rauma och hela Satakunta

Flagnande eller rostade, Lännen Laatu-Kattos lösning är noggrann målning.

Takmålning är alltid aktuell och lämplig om färgytan har försämrats och flagnat eller om taket har börjat rosta. Vi kontrollerar alltid noggrant takets riskområden och diskuterar med dig om målning är det bästa underhållsåtgärden eller om en takrenovering skulle vara det säkraste alternativet för ditt hem.

Genom att måla taket kan dess livslängd avsevärt förlängas, men det är inte en lösning på eventuella dolda läckagepunkter eller förtunnande metall på grund av rost. Vår takmålningservice finns tillgänglig i Pori, Rauma, Ulvila och andra områden i Satakunta.

Vänligen kontakta oss om ditt tak börjar visa tecken på att professionell hand behövs!

Kontakta oss och begär en offert »

Grundliga grundbehandlingar, snyggt penselarbete – och takmålningen blir en framgång!

Ordentligt förberedande arbete säkerställer att färgen fäster ordentligt och att taket inte behöver målas om i förtid. Vi utför alltid förberedande arbete noggrant och renoverar tak medan vi bevarar deras ursprungliga utseende.

Innan vi målar taket, slipar vi rostiga fläckar, tar bort flagande färg, smuts och vegetation. Vi tvättar taket och applicerar ett rostskyddsmedel. Vid behov erbjuder vi även rengöring av takrännor som en extra tjänst. Vi målar alltid plåttak med pensel, vilket garanterar att det slutliga resultatet är vackert och hållbart mot både snöiga och soliga väderförhållanden.

Vi har varit inblandade i att renovera och måla många tak i Pori, Rauma och andra delar av Satakunta. Vi har gedigen erfarenhet av kvalitetsarbete, och vi hjälper gärna till med ditt tak! Kontakta oss, så berättar vi mer om takmålning och andra alternativ.

Kontakta oss »

Takmålning i korthet

Så här går det till.

  • Förberedande arbete
  • Slipa rostfläckar
  • Grundlig skrapning av flagnande färger
  • Borttagning av smuts och vegetation
  • Taktvätt
  • Rostskyddsbehandling
  • Målning
  • Rengöring av takrännor, vid behov

Grundliga grundbehandlingar och snyggt penselarbete garanterar framgången med takmålning. Med vårt tillvägagångssätt kan du vara säker på ett professionellt resultat som håller i många år!

Kontakta oss »

 

Om du vill höra mer om våra kunders erfarenheter kan du ringa vårt kvalitetsnummer på 0800 555 126 (lokal/nätavgift) eller kontakta oss direkt, så berättar vi mer om vår tjänst.