Höja taket

Lyfta taket från Pori genom hela Satakunta

Lägg till utrymme, säkerhet och stil till ditt hus.

Lännen Laatukattos takrenovering kan också inkludera att lyfta taket på platser där man önskar byta ut ett platt tak till ett sadeltak. Att lyfta taket blir ofta nödvändigt i situationer där man önskar expandera vinden för bostadsbruk eller för säker förvaring av verktyg. 

Med ökningen förbättras också takets tillförlitlighet att utföra sina uppgifter; från sadeltaket rinner vatten och snö lättare av, och ett sadeltak ser utan tvekan mer majestätiskt ut. Hos oss får våra kunder gedigen expertis och erfarenhet från flera projekt i taklyft i Pori, Rauma, Ulvila och andra delar av Satakunta. 

Om du är intresserad av att lyfta taket, vänd dig till oss! Eftersom varje plats är annorlunda, gör vi en plan skräddarsydd just för dig, på vilken grund arbetet kan slutföras smidigt.

Kontakta oss »

Att höja taket är en proffsjobb.

Eftersom jobbet innebär mycket rivning, nybyggnation och kunskap om kvalitetsarbetsflöden. Gamla strukturer måste rivas ned i stor utsträckning och ersättas. Skorstenen får inte glömmas bort, den måste byggas högre, de yttre väggarna höjs och många andra saker måste hanteras. 

Du behöver självklart inte veta hur man höjer ett tak, det är vår expertis. Taket kan höjas antingen under andra takrenoveringar eller separat. Berätta gärna om din situation!

Kontakta oss »

Låt oss sammanfatta fördelarna med att höja taket.

  • Platta tak är riskabelare än sadeltak – de ventilerar inte bra och risk för fukt är alltid närvarande
  • Ett metall sadeltak varar längre än det vanliga platta taket av filttyp
  • Med höjningen fås mer utrymme för bostad eller förvaring
  • Höjningen förbättrar husets energieffektivitet genom att lägga till utrymme för isolering
  • Husets utseende förbättras
  • Husets värde ökar

Tveka inte att fråga mer om du undrar om det skulle vara möjligt att höja taket på ditt hus. Vi kommer gärna och ser vilken typ av arbete höjningen skulle kräva, och baserat på det, ger vi ett erbjudande. Vi utför takhöjningar från vår hemort i Pori till närliggande kommuner som Rauma, Ulvila och andra ställen i Satakunta. 

Kontakta oss »

"Jag är verkligen nöjd med allt som hände under renoveringsveckan"

"Det gamla taket var i sådant skick att det behövde bytas ut, och Lännen Laatu-Katto kom och gjorde ett nytt sadeltak åt oss. Jag är verkligen nöjd med allt som hände under renoveringsveckan. Att göra affärer med dem var rakt på sak och lätt, vi kom överens direkt. Allt gick så smidigt som möjligt. Jag har rekommenderat dem vidare och kommer att fortsätta göra det." – Ari Vehmainen

Kontakta oss, så berättar vi mer om fördelarna med att höja taket och de olika stegen! Du kan också ringa vårt kvalitetsnummer 0800 555 126 (lokalt samtal/mobil), där våra kunder som beställt takarbeten från oss berättar i egna ord hur väl vår tjänst fungerade.