Suojaa elämällesi.

10 vuoden takuulla 

Kattoremontit

Vuotoa ja kosteutta katossa? Älä venaile vahinkoa, vaan tutkituta ja korjauta katto ajoissa. Et altistu terveysriskeille, ja lompakkoonkaan ei tule niin suurta lovea.
Lue lisää ›

Ulkoverhousremontit

Olisiko aika hankkia uutta nättiä kotisi ylle? Me puemme talollesi kauniin puuverhoilun, joka tuo sille tarvittavaa suojaa. Istuupa puuverhoilu hienosti myös suomalaiseen maisemaan. 

Lue lisää »

Lämpöikkunat ja -ovet

Ei lämpöä haaskuun harakoille, vaan sinulle! Ikkunaremontilla ja oviremontilla vanhat ikkunasi ja ovesi vaihtuvat uusiin eristäviin, matalaenergisiin malleihin. 
Lue lisää ›

Ulkomaalaukset

Maalipinta kuplii, rapisee tai halkeilee, eikä hyvältä näytä? Älä päästä taloasi tähän pisteeseen, vaan tilaa ajoissa ulkomaalaus, joka kaunistaa, suojaa ja pitää kotisi terveenä!
Lue lisää ›

Luotamme siihen, että asiakkaamme luottavat meihin.

Soita Laatunumeroon 0800 555 126 (pvm/mpm), niin yhdistämme sinut halutessasi joko myyjälle tai satunnaiselle asiakkaallemme, joka kertoo, miten remontti kanssamme sujui.

Soita Laatunumeroon 0800 555 126

Kattoremontit, ulkoverhousremontit ja aurinkosähköratkaisut Porin paikallisilta ammattilaisilta

Sinulle satakuntalainen vain parasta.

Lännen Laatukatto – nimi tekee palvelun ja hippasen enemmänkin! Meillä kunnostetaan kaikki katot ja tehdään tarvittaessa kattomuutostyöt, vaihdetaan ulkoverhoukset, ikkunat ja ovet uusiin sekä hoidetaan aurinkopaneelit paikoilleen. Näillä toimilla talosi kunto kohenee, viihtyisyys vain paranee ja energiaa ei valu haaskuun. 

Toimialueemme ulottuu Porista Raumalle, Ulvilaan ja koko Satakuntaan, ja asiakaskuntaamme kuuluvat niin kotitaloudet, taloyhtiöt kuin yritykset. 

Kattoremontit ja muut ulkoremontit toteutamme tällä tapaa

Kun on satoja kiinteistöjä takana, kehtaa jo kehaista jotain tietävänsä.

Niin siinä käy, kun ammattitaitoon ja palveluun panostetaan! Asiakkaita kertyy ja meille on tärkeintä, että tyytyväisiä sellaisia. Olemme kunnostaneet Satakunnan alueella jo lähes 2 000 omakotitaloa. Meidän kanssamme on mutkatonta toimia, ja kaikki työt hoituvat helposti kertalaakista. 

Tiedämme, että asiakkaamme kertovat meistä mielellään rehdisti – siis hyvää. Sitä varten sivuillamme vilahtelee Laatunumero, johon soittaessasi sinut voidaan yhdistää meiltä jo remontin tilanneelle asiakkaalle, joka kertoo kokemuksestaan kanssamme. Numeroon soittaminen ei maksa muuta kuin operaattorisi paikallispuhelumaksun.

Pyydä tarjous, jos kattoremontit tai muut julkisivun korjausasiat ovat ajankohtaisia!

Rahoituksella joustavasti maksuaikaa.

Rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi tuotteelle tai palvelulle ajankohdasta riippumatta. Voit hakea rahoituspäätöksen toivomallesi summalle sekä takaisinmaksuajalle jopa ennen yhteydenottoa myyjääsi.

Lue lisää rahoituksesta ›

Katso remontti­kohteitamme.

Tutustu kohteisiimme ja ota rohkeasti yhteyttä. Lupaamme, että kun kattoremontti, julkisivuremontti tai muu remontti tehdään Lännen Laatukaton tapaan, kotisi saa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Tutustu kohteisiimme ›