Taksäkerhets­produkter och regnrännor

Taksäkerhetsprodukter och regnrännor från Björneborg och övriga Satakunta

Allt nödvändigt för takägarens säkerhet

Takrenovering av Lännen Laatukatto inkluderar naturligtvis alltid installation av taksäkerhetsprodukter och regnrännor, och självklart kan de bytas ut i annat fall också. Vi kan förse dig med lämpliga taksäkerhetsprodukter och regnvattensystem i Björneborg, Raumo, Ulvsby och resten av Satakunta.

Allt detta måste dimensioneras kompromisslöst korrekt för att ditt hus och tak ska kunna göra sitt jobb som de ska. Takbryggor, snöhinder och stegar ger säkerhet när du behöver utföra underhåll på ditt tak eller när vintern vräker ner massor av snö. Regnrännor och stuprör leder bort regnvattnet från taket, byggnadskonstruktioner och gångvägar.

Hos oss får du följande FI-godkända taksäkerhetsprodukter inklusive montering

  • Väggstege
  • Takstege
  • Takbrygga
  • Snöhinder
  • Nödutgångsstege och rör

Begär en offert på ett omfattande produkt- och monteringspaket! Kolla också in vårt urval av regnrännor.

Kontakta oss »

Fogfria regnrännor

När regnrännor och stuprör väljs, dimensioneras och monteras på rätt sätt, förblir huset friskt och vatten strömmar inte ner från den överfulla rännan! Med kvalitetsrännor dämpas även ljudet av hällregn som annars skulle kunna störa lugnet i hemmet.

Egenskaper hos våra rännor

  • Stor, rund och kantig
  • Pulverlackad
  • Utvändigt fäste
  • Samma färg som taket
  • 50 års garanti mot rostangrepp

Fråga mer, om taksäkerhetsprodukter och regnrännor finns på din inköpslista. Vi levererar och monterar endast inhemska produkter i Björneborg, Raumo och övriga Satakunta.

Kontakta oss »

"Jag har varit mycket nöjd med de material som användes, taket är verkligen av god kvalitet"

“Vi beställde en takrenovering från Lännen Laatukatto, som även omfattade byte av hängrännor och takläggning av terrassen. Jag har varit mycket nöjd med de material som användes, taket är verkligen av god kvalitet. Projektet gick förvånansvärt snabbt, och arbetarna var professionella. De svarade på alla frågor och gav även råd om andra renoveringsrelaterade saker. Lännen Laatukatto tar hand om sina kunder - trots att det har gått ett par år sedan renoveringen åkte de ändå ut i somras för att sätta upp näten gratis. Jag har rekommenderat Lännen Laatukatto till mina bekanta.” - Henna Lahtinen, Pori

Vill du höra mer om vad våra kunder tycker om vår service? Ring vårt Kvalitetsnummer 0800 555 126 eller fråga oss direkt. Kontakta oss!