Företag

Äkta från Satakunta
 

Högkvalitativa renoveringar gjorda ärligt. Det är kärnan i vårt företag. Allt vi gör är transparent, och vi spelar med öppna kort både inom företaget och mot kunder. Hos Lännen Laatu-Katto möts ord och handlingar verkligen. Det märks i långa anställningsförhållanden och ett stort antal nöjda kunder, vars projekt finns på vår offentliga referenskarta. Vi har också ett Kvalitetsnummer, genom att ringa det kan du höra från våra kunder själva hur jobbet vi gjorde gick. Vi är genuint stolta över allt vi gör, så vi behöver inte dölja ens de minsta detaljerna.

Flexibel allt-i-ett-tjänst under samma kvalitetstak

Enkelt och flexibelt - så är vi och våra tjänster. Lännen Laatu-Katto slutför projekt flexibelt, även om renoveringen presenterar överraskningar. En av våra styrkor är vår förmåga att snabbt reagera på möjliga överraskningar. Vi lämnar dig inte i sticket; vi tar hand om affärer. Våra kunder behöver aldrig nöja sig med halvhjärtade resultat, eftersom vi alltid tjänar med hänsyn till helheten. 

Kunnig och nöjd personal är nyckeln till kvalitet

Våra anställda är vår viktigaste resurs, eftersom de gör det möjligt för oss att erbjuda förstklassiga renoveringar till våra kunder. Det är verkligen viktigt för oss att alla på vår lönlista njuter av sitt arbete, och vi arbetar ständigt mot det. Lännen Laatu-Katto anställer engagerade, pålitliga, diamant-hårda proffs. Och fantastiska människor! Vi erbjuder våra anställda frihet, ansvar och flexibilitet så att de bästa talangerna skulle stanna hos oss även i framtiden.


 

Exteriörrenoveringar hanterade av lokala proffs från Pori

De bekanta Lännen Laatu-Katto killarna.

Lännen Laatu-Katto är ett företag från Pori specialiserat på exteriörrenoveringar. Vi började 2008, och idag har vi renoverat cirka 2,000 fristående hus i Satakuntas ekonomiska område. Som en lokal professionell är vi alltid nära dig och kan svara snabbt och flexibelt på även små saker utan onödiga komplikationer. Vi använder inhemska material i våra installationer eftersom vi vet att de bäst matchar de utmanande förhållandena i norr.

Äkta jobbnöjdhet här

Ett av våra mål är att anställa och utbilda finska proffs inom området. I detta har vi lyckats. Vårt team består av över tio proffs som njuter av sin tid på Lännen Laatu-Katto. Års erfarenhet garanterar ett snabbt och framgångsrikt resultat.

Kontakta oss »

Nyckelfärdig service året runt.

Kärnan i vår verksamhet är en pålitlig helhetservice. Denna fullserviceprincip har utvecklats över åren till en systematisk, effektiv tjänst som är enkel och problemfri för vår kund, vare sig det är en takrenovering, exteriör klädrenovering eller ett annat exteriörrenoveringsprojekt. Vår utrustning är designad för att tillåta renoveringar att lyckas under alla årstider och med snabb implementering. Till exempel är den genomsnittliga varaktigheten för en takrenovering en vecka.

Det handlar om ditt hem och dina arbetsutrymmen

Det handlar om ditt hem, och vi respekterar det i allt vi gör på din plats. Vi har renoverat hundratals fristående egenskaper i Satakuntas ekonomiska område. Detta innebär att vi säkert känner till ditt hems behov och kan erbjuda rätt material och precisa lösningar för en framgångsrik exteriörrenovering.

Vi är också en partner för bostadsföreningar och företag. Vi skräddarsyr våra exteriörrenoveringar för lägenhetsbyggnader, radhus, kommersiella fastigheter och andra företagsplatser, där större renoveringsenheter måste hanteras och bry sig om fastighetens värde, vilket säkerställer trivsel för många invånare, anställda och kunder.

Vårt tjänsteområde sträcker sig från vår hemmabas i Pori till var kunden är – som Rauma, Ulvila och andra kommuner i Satakunta. 

Kontakta oss och dra nytta av våra tjänster »

Varför Lännen Laatukatto?

 • Bekvämlighet
 • Högkvalitativ helhetstjänst
 • Finska produkter
 • Lokal närvaro
 • Kundorienterat tillvägagångssätt
 • Bra utrustning
 • Lokala installatörer
 • Lång erfarenhet
 • Tydlighet avtal
 • Kontinuerlig installation
 • Full garanti

Kontakta oss »

Kontakta oss och få reda på mer!