Företag

Gediget från Satakunta
 

Gediget utförda högkvalitativa renoveringar. Det är kärnan i vårt företag. Vår verksamhet är transparent, vi spelar med öppna kort både inom företaget och gentemot våra kunder. Hos Lännen Laatu-Katto möts ord och handling i hög grad. Det märks i långa anställningsförhållanden och ett stort antal nöjda kunder, vars projekt finns på vår offentliga referenskarta. Vi har dessutom ett kvalitetsnummer som du kan ringa och ta del av våra kunders erfarenheter. Vi är genuint stolta över allt vi gör, så det finns ingen anledning att dölja ens den minsta detalj.

Flexibel helhetsservice under samma kvalitetstak

Enkel och flexibel - så är vi och våra tjänster. Lännen Laatukatto slutför projekten flexibelt, även om renoveringen bjuder på överraskningar. En av våra styrkor är vår förmåga att snabbt reagera på möjliga överraskningar. Vi lämnar dig inte i sticket; vi tar hand om jobbet. Våra kunder behöver aldrig nöja sig med halvhjärtade resultat, eftersom vi alltid tjänar med hänsyn till helheten. 

Kunnig och nöjd personal är nyckeln till kvalitet

Våra anställda är vår viktigaste tillgång, eftersom de gör det möjligt för oss att erbjuda våra kunder förstklassiga renoveringar. För oss är det genuint viktigt att personalen trivs hos oss och vi arbetar ständigt för det. Hos Lännen Laatukatto arbetar engagerade, pålitliga, enastående proffs. Och fantastiska typer! Vi erbjuder våra anställda frihet, ansvar och flexibilitet så att de bästa stannar hos oss även i framtiden.


 

Utvändiga renoveringar sköts av lokala proffs från Björneborg

Ett toppgäng från Lännen Laatukatto

Lännen Laatukatto är ett företag från Björneborg som specialiserat sig på utvändiga renoveringar. Vi startade vår verksamhet 2008 och hittills har vi renoverat cirka 2 000 fristående hus i Satakunta-regionen. Som lokala proffs är vi alltid nära dig, och kan reagera snabbt och flexibelt även på de minsta problemen, utan onödigt krångel. Vi använder inhemska material i våra monteringar eftersom vi vet att de bäst lämpar sig för det krävande nordiska klimatet.

Det här är ett jobb där man trivs

Ett av våra mål är att anställa och utbilda finska experter inom denna branch. I detta har vi lyckats. Vårt team består av över tio proffs som trivs hos Lännen Laatukatto. År av erfarenhet garanterar ett snabbt och lyckat resultat.

Kontakta oss »

Nyckelfärdig helhetsservice året runt

Kärnan i vår verksamhet är en pålitlig helhetsservice. Denna serviceprincip har utvecklats över åren till en systematisk, effektiv tjänst som är enkel och smidig för vår kunder, vare sig det gäller takrenovering, fasadrenovering eller andra utvändiga renoveringsprojekt. Vår utrustning är utvecklad för att möjliggöra renoveringar under alla årstider även med snabbt genomförande. Exempelvis tar en genomsnittlig takrenovering en vecka.

Det handlar om ditt hem och dina arbetsutrymmen

Det handlar om ditt hem, och vi respekterar det i allt vi gör hos dig. Vi har renoverat hundratals egnahemshus i Satakunta-regionen. Detta innebär att vi känner till ditt hems behov, och vi kan förse ditt hus med rätt material och exakta lösningar för en lyckad utvändig renovering.

Vi samarbetar även med husbolag och företag. Vi skräddarsyr våra utvändiga renoveringar för flerfamiljshus, radhus, kommersiella fastigheter och andra företagsobjekt, där större renoveringsenheter måste hanteras och där fastighetens värde samt boendenas, arbetarnas och kundernas trivsel bör beaktas.

Vårt serviceområde sträcker sig från våra hemkvarter i Björneborg till varhelst våra kunder finns - såsom Raumo, Ulvsby och andra kommuner i Satakunta. 

Kontakta oss och dra fördel av våra tjänster »

Varför Lännen Laatukatto?

 • Smidighet
 • Högklassig helhetsservice
 • Inhemska produkter
 • Lokal anknytning
 • Kundfokus
 • Bra utrustning
 • Lokala montörer
 • Lång erfarenhet
 • Tydliga avtal
 • Fortlöpande montering
 • Full garanti

Kontakta oss »

Kontakta oss och få reda på mer!