Utomhusmålning

Sliten färg? Låt oss ta hand om målningen så ger vi hela huset ett lyft!

Bildas det bubblor, flagar eller spricker färgen på fasaden, är det dags för utomhusmålning. En sliten färgyta skyddar inte så bra som den borde, och den gör inte mycket för att smickra ditt hem. När Lännen Laatukatto utför utomhusmålningen får ditt hus den uppfräschning det behöver!

Vi utför utomhusmålningar i Björneborg, Ulvsby och Raumo samt i andra närliggande kommuner i Satakunta. Enligt överenskommelse utför vi också utomhusmålningar på andra platser i Finland. Om det verkar som om målning av fasaden inte längre är tillräcklig, kan renovering av fasadbeklädnaden rädda situationen.

Hos oss arbetar alltid erfarna målare med din husfasad och de använder endast högkvalitativa redskap och produkter för att säkerställa en mycket snygg, hållbar yta. Kontakta oss om du vill ha ett nytt utseende på ditt hus eller när fasaden kräver det! Beställ utomhusmålning från oss! 

Kontakta oss »

När man inte brådskar med grunden uppnås en hållbar yta!

Vid utomhusmålning är grundarbetet av yttersta vikt för att uppnå ett högklassigt slutresultat. Vi på Lännen Laatukatto kompromissar aldrig med grundbehandlingarna före målningen, eftersom de i stor utsträckning bestämmer det slutgiltiga resultatet.

Vi målar din husfasad alltid snyggt och ordentligt med pensel. Målningen omfattar utöver fasadbeklädnaden även tak, vindskivor, takfot, väggar och fönsterkarmar. Vi garanterar ett snyggt slutresultat. Kontakta oss för professionell fasadrenovering eller utomhusmålning eller för råd om restaurering av fasadbeklädnad!

Så här fortskrider utomhusmålningen

  • Avlägsnande av smuts och orenheter
  • Grundlig och nödvändig skrapning av lös färg
  • Träskydd
  • Mögelbehandling före målning
  • Lagningsmålning
  • Ytmålning

Hos oss görs det alltid grundligt - utomhusmålning står till ditt förfogande i områdena Björneborg, Raumo och omgivande kommuner, samt vid behov även på andra platser i Finland.

Kontakta oss »

 

Våra kunder berättar mer om sina serviceupplevelser med oss när du ringer vårt kvalitetsnummer 0800 555 126 (lokal/långdistansavgift). Självklart kan du också kontakta oss direkt; vi skulle gärna diskutera dina önskemål och möjligheterna för utomhusmålning för ditt specifika projekt.