Utomhusmålning

Trött färg? Huset börjar återhämta sig när du ber oss att måla!

Om husets ytterväggsfärg börjar spricka, bilda blåsor eller flagna är det dags för utomhusmålning. Färg som försämrats skyddar inte som den ska, och den smickrar inte heller ditt hem. När Lännen Laatukatto utför utomhusmålningen får ditt hus den uppfräschning det behöver!

Vi utför utomhusmålningar i städerna Pori, Ulvila och Rauma samt i andra närliggande kommuner i Satakunta. Enligt överenskommelse utför vi också utomhusmålningar på andra platser i Finland. Om det ser ut som att utomhusmålning inte längre räcker kommer en renovering av ytterklädnaden att rädda dagen.

Hos oss arbetar endast erfarna målare med din ytterklädnad, med hjälp av endast högkvalitativa verktyg och produkter för att säkerställa en mycket snygg, hållbar yta. Kontakta oss om du vill ha ett nytt utseende på ditt hus eller när klädnadsytan kräver det! Beställ utomhusmålning från oss!

Kontakta oss »

När man inte stressar med grunden uppnås en hållbar yta!

Förberedelserna för utomhusmålning är avgörande för att uppnå en högkvalitativ finish. Hos Lännen Laatukatto kompromissar vi inte alls med grundbehandlingarna före målning, eftersom de i stor utsträckning bestämmer slutlig målningskvalitet.

Vi målar ditt hus utomhus snyggt med penslar, inklusive inte bara ytterklädnaden utan också taket, foderbrädor, takfot, väggar och fönsterkarmar. Vi garanterar ett vackert resultat. Kontakta oss när du söker efter fasad- eller utomhusmålningsproffs eller behöver råd om yttre renovering!

Så här fortskrider utomhusmålningen

  • Smuts- och orenhetsborttagning
  • Grundlig och nödvändig skrapning av lösa färger
  • Träskydd
  • Mögelbehandling före målning
  • Punktvis målning
  • Ytmålning

Hos oss görs det alltid noggrannare - utomhusmålning är tillgänglig i områden som Pori, Rauma och närliggande kommuner, och vid behov även på andra platser i Finland.

Kontakta oss »

 

Våra kunder berättar mer om sina serviceupplevelser med oss när du ringer vårt kvalitetsnummer 0800 555 126 (lokal/långdistansavgift). Självklart kan du också kontakta oss direkt; vi skulle gärna diskutera dina önskemål och möjligheterna för utomhusmålning för ditt specifika projekt.