Yritys

Rehti satakuntalainen

Laadukkaita remontteja rehdisti. Siinäpä yrityksemme punainen lanka. Kaikki toimintamme on läpinäkyvää ja pelaamme avoimin kortein sekä firman sisällä että asiakkaiden suuntaan. Lännen Laatukatolla puheet ja toiminta todella kohtaavat. Se näkyy muun muassa pitkinä työsuhteina ja runsaslukuisena määränä tyytyväisiä asiakkaita, joiden kohteet löytyvät julkiselta referenssikartaltamme. Lisäksi käytössämme on Laatunumero, johon soittamalla voit kuulla asiakkaidemme itsensä kertomina, miten toteuttamamme työ sujui. Olemme aidosti ylpeitä kaikesta tekemisestämme, joten meillä ei ole tarvetta peitellä pieniäkään yksityiskohtia.

Joustavaa kokonaispalvelua saman Laatukaton alta

Mutkaton ja joustava – sellaisia me olemme ja palvelumme myös. Lännen Laatukatto huolehtii urakat joustavasti maaliin, vaikka remontti tarjoilisikin yllätyksiä. Yksi vahvuuksistamme on kyky reagoida mahdollisiin yllätyksiin ripeästi. Emme jätä sinua pulaan, vaan hoidamme hommat kuntoon. Asiakkaamme eivät joudu koskaan tyytymään puolivillaisiin lopputuloksiin, sillä palvelemme aina kokonaisuus huomioiden. 

Osaava ja tyytyväinen henkilöstö on avain laatuun

Työntekijät ovat merkittävin voimavaramme, sillä heidän ansiostaan voimme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaisia remontteja. Meille on aidosti tärkeää, että palkkalistoillamme todella viihdytään ja teemme sen eteen jatkuvasti töitä. Lännen Laatukatolla työskentelee sitoutuneita, luotettavia, timantinkovia ammattilaisia. Ja hyviä tyyppejä! Tarjoamme työntekijöillemme vapautta, vastuuta ja joustavuutta, jotta parhaat tekijät pysyisivät rinnallamme jatkossakin.


 

Ulkoremonttisi puikoissa paikalliset ammattimiehet

Ne tutut Lännen Laatukaton kaverit.

Lännen Laatukatto on ulkoremontteihin erikoistunut yritys Porista. Toimintamme on alkanut vuonna 2008, ja tähän päivään mennessä olemme kunnostaneet jo noin 2 000 omakotitaloa. Tänä päivänä palvelemme myös kaikkialla Varsinais-Suomessa. Olemme aina lähelläsi, ja pystymme reagoimaan pieniinkin asioihin nopeasti sekä joustavasti, ilman turhia mutkia. Käytämme asennuksissa kotimaisia materiaaleja, koska tiedämme niiden laadun vastaavan parhaiten pohjoisen kiperiin keleihin.

Tässä työssä viihdytään aidosti

Yrityksemme yhtenä tavoitteena on työllistää ja kouluttaa suomalaisia alan osaajia. Tässä olemme onnistuneet. Tiimimme koostuu yli kymmenestä Lännen Laatukatolla viihtyvästä ammattilaisesta. Vuosien kokemus takaa nopean ja onnistuneen lopputuloksen.

Ota yhteyttä »

Avaimet käteen -kokonaispalvelua ympäri vuoden.

Toimintatapamme ytimessä on luotettava kokonaispalvelu. Tämä täyden palvelun periaate on muovautunut vuosien varrella järjestelmälliseksi, tehokkaaksi asiakkaallemme helpoksi ja vaivattomaksi kattoremontin, ulkoverhousremontin sekä muun ulkoremonttiprojektin toteutukseksi. Kalustomme on suunniteltu siten, että remontit onnistuvat kaikkina vuodenaikoina ja ripeälläkin toteutuksella. Esimerkiksi kattoremontin keskimääräinen kesto on yksi viikko.

Kyse on kodistasi ja tiloistasi, joissa työskentelet

Kyse on kodistasi ja me kunnioitamme sitä kaikessa, mitä luonasi teemme. Tunnemme varmasti myös sinun kotisi tarpeet, ja pystymme tarjoamaan talollesi oikeat materiaalit ja täsmälliset ratkaisut onnistuneeseen ulkoremonttiin.

Me olemme myös taloyhtiöiden ja yritysten kumppani. Räätälöimme ulkoremonttimme asuinkerrostaloihin, rivitaloihin, liikekiinteistöihin ja muihin yrityskohteisiin, joissa on hallittava laajempia kunnostuskokonaisuuksia sekä pidettävä huolta kiinteistön arvosta, monien asukkaiden, työntekijöiden ja asiakkaiden viihtyisyydestä. 

Palvelualueemme vie kotikulmiltamme Porista sinne, missä asiakaskin on – kuten Raumalle, Turkuun, Naantaliin ja muualle Satakunnan sekä Varsinais-Suomen kuntiin. 

Ota yhteyttä ja hyödynnä palvelumme »

Miksi Lännen Laatukatto?

 • Helppous
 • Laadukas kokonaispalvelu
 • Kotimaiset tuotteet
 • Paikallisuus
 • Asiakasläheisyys
 • Hyvä kalusto
 • Paikalliset asentajat
 • Pitkä kokemus
 • Selkeät sopimukset
 • Yhtäjaksoinen asennus
 • Täystakuu

Ota yhteyttä »

Ota yhteyttä ja kysy lisää!