Kattoturvatuotteet ja sadevesikourut

Kattoturvatuotteet ja sadevesikourut Porista Turkuun

Kaikki tarvittava katonomistajan turvaksi.

Lännen Laatu-Katon kattoremontti sisältää luonnollisesti aina kattoturvatuotteiden ja sadevesikourujen asennuksen, ja tottahan toki ne voidaan uusia muutoinkin. Meiltä saat kaikki asianmukaiset kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät Porista Turkuun.

Näiden kaikkien tulee olla mitoitettu tinkimättömästi oikein talollesi ja katollesi, jotta ne hoitavat tehtävänsä kuten pitääkin. Kattosillat, lumiesteet ja tikkaat tuovat turvaa, kun katolla on käytävä huoltohommissa tai talvi tupruttaa kasapäin lunta. Sadevesikourut ja syöksytorvet ohjaavat sateella taas vedet oikeaan osoitteeseen pois katolta, talon rakenteista sekä kulkureiteiltä. 

Meiltä saat seuraavat FI-hyväksytyt kattoturvatuotteet asennuksineen.

  • Seinätikas
  • Lapetikas
  • Kattosillat
  • Lumiesteet
  • Hätäpoistumistikkaat ja putket

Pyydä tarjous kattavasta tuotepaketista ja asennuksesta! Katso ohesta myös sadevesikourujen valikoimamme.

Ota yhteyttä »

Saumattomat sadevesikourut.

Kun sadevesikourut ja rännit on valittu, mitoitettu ja asennettu oikein, pysyy talo terveenä ja niskaan ei ryöpsähdä kourusta tulvivaa vettä! Laadukkailla sadevesikouruilla rankkasade ei myöskään ropise turhan äänekkäästi asumisen viihtyisyyttä häiriten. 

Kourujemme ominaisuudet

  • ISO pyöreä ja kantikas
  • Polttomaalattu
  • Ulkopuolinen kiinnike
  • Katon värein
  • Puhkiruostumattomuustakuu 50 vuotta

Kysy lisää, jos kattoturvatuotteet ja sadevesikourut ovat hankintalistalla. Toimitamme ja asennamme vain kotimaisia tuotteita.

Ota yhteyttä »

"Olen ollut tosi tyytyväinen käytettyihin materiaaleihin, katto on laadultaan todella hyvä"

“Tilasimme Lännen Laatu-Katolta kattoremontin, jonka yhteydessä uusittiin myös rännit ja terassin valokate. Olen ollut tosi tyytyväinen käytettyihin materiaaleihin, katto on laadultaan todella hyvä. Projekti oli yllättävän nopea ja työntekijät ammattitaitoisia. He vastailivat kaikkiin kysymyksiin ja osasivat neuvoa myös muissa remonttiin liittyvissä asioissa. Lännen Laatu-Katto pitää huolta asiakkaista – vaikka remontista on jo parisen vuotta, he kävivät vielä tänä kesänä laittamassa naakkaverkot paikoilleen ihan ilmaiseksi. Olen suositellut Lännen Laatu-Kattoa myös tuttavilleni.” – Henna Lahtinen, Pori

Haluaisitko kuulla lisää, mitä asiakkaamme tuumaavat palvelustamme? Soita Laatunumeroomme 0800 555 126 (pvm/mpm), tai kysy palvelustamme suoraan meiltä. Ota yhteyttä!