Kattoremontti

Arvoa ja terveyttä talolle.

Kattoremontti pelti-, tiili- ja huopakatoille

Porista koko Satakuntaan ja Varsinais-Suomeen

Katto on talon lakki, jonka tärkein tehtävä on suojata kotiasi. Se poistaa ja ohjaa sadeveden sekä lämpötilojen muutoksesta syntyvän kosteuden pois rakenteista pitäen talon asukkaineen terveinä. Tokihan kunnossa oleva katto on myös ilo silmälle! Kotisi kruununa komeileva uusi tiilikatto, peltikatto tai huopakatto kyllä huomataan. 

Milloin kattoremontin kanssa ei kannata odotella?

Tyypillisimpiä vanhan vesikaton ongelmia ovat yläpohjan puutteellinen tuuletus, hapertuneet ja ruostuneet tiivisteet ja kiinnitykset sekä vuotavat vesikourut. Meidän kattoremonttimme korjaa kaikki isot ja pienet ongelmat Turun, Porin, Ulvilan ja muun Varsinais-Suomen sekä Satakunnan alueella. Teemme kattoremontit vain kotimaisilla tuotteilla, jotka on suunniteltu sietämään Suomen sääolosuhteita. Keskimäärin kattoremonttimme kestää yhden viikon.

Hyvä on myös muistaa, että joskus kunnostukseen riittää vain maalaus – tutustu katon maalauspalveluun.

Ennen vuotoa ja muita murheita tehty kattoremontti on paljon edullisempi, ja säästytpä mahdollisilta terveysriskeiltäkin, joita kosteusvauriot voivat aiheuttaa. Teemme remontit niin tiili- kuin peltikattoihin, ja meiltä saat myös lukkosaumatut katot sekä kesämökkien huopakatot. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Vesikattoremontti on fiksu sijoitus monestakin syystä

Uusi ilme ja ryhti kodillesi

Uusi suoristettu katto, vastamaalatut otsalaudat, modernit sadevesi- ja kattoturvajärjestelmät uusine piipun pelteineen… Kattoremontti antaa uutta ryhtiä koko kodille!

Säältä suojaan

Olemme suunnitelleet kaikki uudet rakenteet kestämään. Uusi vahvistava kattorakenne kestää lumikuormat eikä vaarallisia lumenpudotustöitä tarvita. Käytämme ainoastaan kotimaisia materiaaleja, jotka on suunniteltu Suomen vaativiin olosuhteisiin!

Talon arvo nousee

Kattoremontti nostaa tyypillisesti talon arvoa enemmän kuin mitä remontin kustannukset ovat. Moni tekeekin remontin katolleen juuri ennen talon myyntiä!

Lämmöneristys paranee

Kun kattoremontin yhteydessä lisätään välikatolle lämmöneristettä, säästät mukavan summan sähkölaskussa!

Pitkäikäinen katto

Uusi katto säilyy ja kestää vuosikymmeniä – isältä pojalle! Kattoremontin myötä koko talon käyttöikä kasvaa.

Helppohoitoinen katto

Uuden katon omistajana vältyt kalliilta ja turhilta huoltokustannuksilta.

Tuulettuvuus

Vesikatto kondensoi vettä alusrakenteisiin lämpötilojen muuttuessa ja talon luovuttaessa lämpöä. Lämpö nousee aina ylöspäin. Mikäli lämmin ilma ei pääse purkautumaan, se tiivistyy sekä muodostuu kosteudeksi kylmemmän ja tiiviimmän rakenteen alapuolelle. Lännen Laatukaton tapaan tehtävä, tuulettuva katto- ja harjarakenne parantaa välipohjan ja katon tuulettuvuutta. Samalla mahdollisen lämmönvuodoista aiheutuvan kosteusriskin muodostuminen vähenee eristeissä.

Turvallinen katto

Uusi kattosi on turvallinen; kondensiosuojattu, vesitiivis sekä toiminnallisuuksiltaan nykyaikainen. Nykyaikaiset sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet takaavat turvallisuuden. Voit nukkua yösi rauhassa, sillä turvallisuusriskit katoavat remontin myötä!

Täystakuu

Uuden katon saat täysillä takuilla, jolloin vastuu on meillä. Myönnämme työlle ja materiaaleille pitkät takuut.

Laadukkaimmat kotimaiset materiaalit

Panostamme laadukkaisiin materiaaleihin. Kaikki käyttämämme materiaalit ovat kotimaisia, Suomen olosuhteisiin suunniteltuja.

Uuden katon rakenteet kerroksittain

Näin se syntyy.

Pohjakerros

 • Rakenteiden ja eristeiden tarkastus
 • Lahojen poisto
 • Rakenteen vahvistaminen
 • Katon oikaisu

Aluskerros

 • Aluskatteen alapuolisen rakenteen tuulettuvuus 
 • Kondensiosuojattu aluskate
 • Ruodevälin tuuletus
 • Tuulettuva harjarakenne

Pintakerros

 • Kaunis ja kestävä ulkopinta
 • Kotimainen kattomateriaali valintasi mukaan
 • Suunniteltu suomen vaativiin olosuhteisiin

Ota yhteyttä »

"Erityisen tyytyväisiä olemme olleet tehdyn työn laatuun"

“Remonttia kaivannut katto laitettiin uusiksi ja eristettiin, ja samalla korjattiin myös piippu. Palvelu oli hyvää ja oikein asiallista. Erityisen tyytyväisiä olemme olleet tehdyn työn laatuun – kaikki tehtiin kunnolla ja viimeisteltiin laudoituksia ja kulmien siistimistä myöten. Olemme todella tyytyväisiä.” – Tomi Walkealaakso, Rauma

Näin kertoo kattoremontin meiltä tilannut asiakkaamme. Jos haluat kuulla lisää asiakaskokemuksia, voit soittaa Laatunumeroomme 0800 555 126 (pvm/mpm) tai  ottaa yhteyttä suoraan meihin.