Katon korotus

Katon korotus Porista Turkuun

Lisää tilaa, turvaa ja tyyliä talollesi.

Lännen Laatukaton kattoremontti voi sisältää myös katon korotuksen kohteissa, joissa tasakatto halutaan muuttaa harjakatoksi. Katon korotus tulee usein tarpeeseen tilanteissa, joissa ullakkotilat halutaan laajentaa asuinkäyttöön tai käyttötavaroiden turvalliseen säilytykseen. 

Korotuksella parannetaan myös katon varmuutta hoitaa sille kuuluvia tehtäviään; harjakatolta vesi ja lumi laskeutuvat helpommin, ja näyttääpä harjakatto kieltämättä ylväämmältäkin. Meiltä asiakkaamme saavat tiukan ammattitaidon ja useiden kohteiden kokemuksen kattojen korotukset Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa. 

Jos katon korotus kiinnostaa, käännyhän puoleemme! Koska jokainen kohde on erilainen, teemme juuri sinulle sopivan suunnitelman, jonka pohjalta työ saadaan sujuvasti pakettiin.

Ota yhteyttä »

Katon korotus on konkarin aherrus.

Siksi, että työhön liittyy paljon purkamista, uuden rakentamista ja laadukkaiden työvaiheiden tuntemista. Vanhat rakenteet on purettava hyvinkin laajasti ja tilalle tehtävä uudet. Savupiippuakaan ei sovi unohtaa, se on muurattava korkeammalle, ulkoseinät nostettava ja moni muukin asia on hanskattava. 

Sinun ei tarvitse itse tietenkään tietää, miten kattoa nostetaan, se on meidän osaamistamme. Katon nosto voidaan tehdä muun kattoremontin yhteydessä tai erikseen. Kerrothan omasta tilanteestasi!

Ota yhteyttä »

Kerrataan vielä katon korotuksen edut.

  • Tasakatto on riskialttiimpi kuin harjakatto – se ei tuuletu hyvin ja kosteusvaurio vaanii katalasti
  • Peltiharjakatto on pitkäikäisempi kuin tyypillinen huopatasakatto
  • Korotuksella saadaan lisää tilaa asumis- tai varastointikäyttöön
  • Korotuksella parannetaan talon energiatehokkuutta lisäämällä tilaa eristeille
  • Talon ilme saa nostetta
  • Talon arvo saa nostetta

Kysy ihmeessä lisää, jos mietit, voisiko katon korotus olla mahdollista myös sinun talossasi. Tulemme mielihyvin katsomaan paikan päälle, millaista työtä korotus vaatisi, ja laadimme sen pohjalta tarjouksen. 

Ota yhteyttä »

"Olen todella tyytyväinen ihan kaikkeen, mitä remonttiviikon aikana tapahtui"

“Vanha katto oli siinä kunnossa, että se oli uusittava, ja Lännen Laatu-Katto tuli tekemään meille uuden harjakaton tilalle. Olen todella tyytyväinen ihan kaikkeen, mitä remonttiviikon aikana tapahtui. Asiointi heidän kanssaan oli suoraviivaista ja helppoa, yhteisymmärrys löytyi heti. Kaikki meni niin nappiin kuin mahdollista. Olen suositellut heitä eteenpäin ja suosittelen vastakin.” – Ari Vehmainen

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää katon korotuksen eduista ja työvaiheista! Voit myös soittaa Laatunumeroomme 0800 555 126 (pvm/mpm), jossa kattotyöt meiltä tilanneet asiakkaamme kertovat itse omin sanoin, miten palvelu kanssamme pelasi.