Katon maalaus

Katon maalaus Pori, Rauma ja koko Satakunta

Rapistunut tai ruostunut, Lännen Laatu-Katon lääke on huolellinen maalaus.

Katon maalaus on aina aiheellinen ja ajankohtainen, mikäli katon maalipinta on heikentynyt ja rapistunut tai mikäli katto on jo alkanut ruostumaan. Me tarkistamme aina huolellisesti katon riskikohdat, ja mietimme yhdessä kanssasi, onko katon maalaaminen käypä huoltotoimi vai olisiko kattoremontti kuitenkin kodillesi sekä sinulle se turvallisin vaihtoehto. 

Katon maalaaminen voi pidentää huomattavasti sen käyttöikää, mutta lääkkeeksi se ei riitä paikkaamaan mahdollisia piileviä vuotokohtia tai ruostumalla ohentunutta peltiä. Meidän kattomaalauspalvelumme on käytettävissäsi Porin, Rauman, Ulvilan ja muun Satakunnan alueella. 

Otathan yhteyttä, jos katto alkaa näyttämään siltä, että ammattilaisen otteet olisivat paikallaan! 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Perusteelliset pohjakäsittelyt, siistit sivellintyöt – ja katon maalaus on menestys!

Huolella tehdyt pohjatyöt pitävät huolen, että pintamaali tarttuu tiukasti ja maali tulee kestämään, eikä kattoa tarvitse olla huoltomaalaamassa uudelleen ennen aikojaan. Toteutamme pohjatyöt aina perusteellisesti, ja entisöimme katot säilyttäen niiden alkuperäisen ilmeen. 

Ennen katon maalausta hiomme ruostekohdat, irrotamme irtomaalit sekä lian ja kasvuston. Pesemme katon ja teemme ruosteenestokäsittelyn. Tarvittaessa lisäpalveluna pesemme myös rännit. Maalaamme peltikatot aina sivellintöinä, jolloin lopputuloksesta saadaan kaunis ja kestävä niin lumisten kuin paahteisten kelien rasituksia vastaan. 

Olemme olleet mukana kunnostamassa ja maalaamassa monia kattoja Porin, Rauman ja muun Satakunnan seudulla. Kokemusta laadukkaan työn edellytyksiin siis piisaa, jonka valjastamme mielihyvin myös sinun ja kattosi käyttöön! Ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää katon maalauksesta ja muista vaihtoehdoista.

Ota yhteyttä »

Katon maalaus pähkinänkuoressa

Näin se etenee.

  • Pohjatyöt
  • Ruostekohtien hionta
  • Irtomaalien huolellinen ja tarvittava skrapaus
  • Lian ja kasvuston irroitus
  • Katon pesu
  • Tarvittava paikkamaalaus
  • Ruosteenestokäsittely ennen maalausta
  • Pintamaalaus

Ota yhteyttä »

 

Jos haluat kuulla lisää asiakkaidemme kokemuksista, voit soittaa Laatunumeroomme 0800 555 126 (pvm/mpm) tai ottaa yhteyttä suoraan meihin, niin kerromme lisää palvelustamme.