Lämpöikkunat ja -ovet

Ikkunaremontti, lämpöikkunat ja lämpöovet Pori & Satakunta

Ei lämpöä harakoille, vaan sinulle! Tilaa ovi- ja ikkunaremontti.

Tuntuuko koti vetoisalta? Ikkunat falskaavat ja ulko-ovenkin läheisyydessä vaikuttaa virtaavan? Talossa tuotetun lämmön ei kuulu karata ulos siten, että villasukista tulee vakiovarusteesi kelien vähänkään kylmetessä. Aika on ehkä hankkia taloosi lämpöikkunat ja lämpöovet, jotka pienentävät lämmityskustannuksia ja tuovat lisää lämpöä! 

Tällainen energiansäästöremontti on erinomainen tapa vaihtaa vanhat ikkunat ja ovet uusiin, eristäviin matalaenergisiin malleihin. Ulkoverhousremonttien ammattifirmana saat meiltä ikkunaremontin ja oviremontin Porissa, Raumalla, Ulvilassa sekä muualla Satakunnassa.

Tiiviit ikkunat ja ovet pienentävät myös melutasoa. Mikä ihana lisä, jos ulkoa kantautuu turhan meluisan elämän ääniä! Lisää ovi- ja ikkunaremontin eduista löydät hieman alempaa sivulta.

Lämpöikkunat ja -ovet mittatilaustyönä, kera lisävarusteiden

Meiltä tilaamasi ikkunat ja ovet ovat mittatilaustyötä – niin tarkkaa, että ne istuvat taatusti täydellisesti taloosi. Koko ovi- ja ikkunaremontti hoituu kauttaaltaan kanssamme suunnittelusta asennukseen. 

Ovi- ja ikkunaremontin yhteydessä laitamme mielihyvin myös muut toiminnallisuudet kuntoon. Halutessasi asennamme tarvittavat lisävarusteet; ristikot, korvausilmaventtiilit, hyttyspuitteet, sälekaihtimet, aukipitolaitteet ja painikkeet. Ota yhteyttä, jos olit ajatellut vaihdattaa ikkunat ja ovet parempiin, energiansäästöversioihin. 

Ota yhteyttä »

Ovi- ja ikkunaremontti kannattaa

Ikkuna tai ovi kotisi ja makusi mukaan

Lämpöikkunamme ja -ovemme valmistetaan kotisi mittojen ja juuri sinun toiveidesi mukaisilla varusteilla. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti juuri oman talosi ilmeeseen sopivan vaihtoehdon!

Selvää säästöä

Ikkunan ja oven lämpöhäviö on pieni, joten säästät lämmityskuluissa. Lämpöikkuna ja -ovi on myös ekologisesti kestävä ratkaisu, sillä sen käyttöikä on pitkä.

Eristävyys paranee

Lämpöovet ja –ikkunat ovat u-arvoltaan matalaenergisiä. Niiden rakenne on saranoitu ja tiivistetty, joten lämpövuotoja ei enää synny.

Melutaso pienenee

Kadulta tulevien äänten määrä vähenee, kun ikkunoiden ja ovien eristeet ovat kunnossa.

Lisää kotisi avaruutta

Hyvin suunniteltuna ja tuuletusikkunoilla varustettuna uusi ikkuna tuo sisälle lisää tilavuuden tunnetta.

Vähentää auringon paahdetta

Lämpöikkunamme vähentää haitallista uv-säteilyä ja auringon paahdetta, joka estää sisustuksen haalistumista.

Ikkunanpesu helpottuu

Ikkunaremontin yhteydessä pestäviä lasipintoja jää pois. Ikkunanpesua helpottaa myös sisälle päin aukeavat ikkunat.

Huoltovapaa ja vesitiivis

Ikkunan ulkopuoli on kokonaan lahoamatonta ja huoltovapaata alumiinia. Ikkuna ja vesipellit ohjaavat sade- ja roiskevedet rakenteesta pois.

Turvallinen ja kestävä

Lujarakenteinen lämpöovi tai –ikkuna kestää hyvin Suomen vaativissa oloissa ja on turvallinen.

Tässä vielä napakassa paketissa ikkuna- ja oviremontin edut.

  • Energiaa säästyy
  • Vedon tunne vähenee
  • Ikkunoiden pesu helpottuu
  • Käyttöturvallisuus paranee
  • Vähentää auringon paahdetta
  • Eristävyys paranee
  • Melutaso pienenee
  • Lisää kotisi avaruutta
  • Huoltovapaa ja vesitiivis
  • Talon arvo nousee

Meiltä sopii aina kysäistä neuvoa ja palvelua, jos ikkunaremontti tai oviremontti on käynyt mielessäsi, mutta vasta pohdit, keneltä lämpöikkunat ja lämpöovet hankkisisit. Me olemme Porin paikallisia ammattimiehiä, jotka ovat jo pitkään palvelleet Satakunnan seudulla, kuten Raumalla, Ulvilassa ja muissa kunnissa erilaisten ulkoremonttien merkeissä. Me palvelemme mielihyvin myös sinua. 

Ota yhteyttä »

 

Tiesithän, että meillä on ainutlaatuinen Laatunumero 0800 555 126 (pvm/mpm), jossa voit jutella suoraan joidenkin asiakkaidemme kanssa heidän kokemuksistaan palvelujemme tiimoilta. Jos haluat asioida mieluummin suoraan meidän kanssamme, ota vaan reilusti ota yhteyttä!