Kattotyöt Raumalla ja Porissa

Sielläkin Satakunnassa kattoremontit Lännen Laatu-Katolta!

Vaikka olisit pitänyt hyvää huolta katostasi ja tehnyt säännölliset huollot sille tunnollisesti, ei katto silti kuolematon ole. Uuden vesikaton asennus vanhan tilalle on eittämättä edessä ennen pitkää. Joissakin taloissa se tarkoittaa 30-vuotiaan katon remontoimista, toisissa tuvissa katto voi toimia turvallisesti jopa 50 vuotta. 

Jos sinun talossasi alkaa olla tällainen tilanne tai katto jo vuotaa tai näyttää muutoin ikävältä, on aika suorittaa viat korjaavat kattotyöt! Rauman ja Porin alueella asuessasi kattoremontti on tilattavissa meiltä täystakuulla! Remontoimme tiilikatot ja peltikatot, myös kesämökkien huopakatot sekä lukkosaumakatot. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Kun tilaat kattotyöt meiltä, saat..

Suomessa tehdyistä materiaaleista asennetun katon. Vain “kotona” tehty tietää todella, mitä pohjoiset sääolot vaativat! Meillä tehty kattorakenne kestää rajutkin säät ja lumikuormat, voit unohtaa lumenpudotuksetkin.

Lämpöhävikkiä vähentävän katon. Remontissa laitamme lämmöneristyksen kuntoon lisäämällä välikattoon lämmöneristettä. 

Tuulettuvan ja turvallisen katon. Teemme laadukkaan, tuulettuvan katto- ja harjarakenteen, joka parantaa välipohjan ja katon tuulettumista sekä vähentää kosteusriskiä. Mahdollisimman vesitiivis ja kondensiosuojattu katto kera parhaiden sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden on takuulla turvallinen!

Kiinnostaisiko kuulla lisää? Ota vain reippaasti yhteyttä, me kerromme mielellämme kattojemme eduista! Voit myös pyytää meidät ilmaiselle kotikäynnille.

Mitä kattoremontti maksaa, miten kauan katon remontti kestää?

Tarkimman hinta-arvion saat, kun kutsut meidät käymään. Jokainen katto kun on yksilöllinen ja sen kunto vaikuttaa remontin hintaan. Keskimäärin kattoremontin kesto pyörii noin yhden viikon tietämillä.

"Ol niingon kotonas" – kuten perinteinen raumalainen sanonta kuuluu, myös meidän palvelumme toimii tähän tyyliin mukautuen. Välitön, mukava ja rento, siten kanssasi asioimme. Mutta kattojen ammattitaitomme on tietysti todella tiukkaa!

Kattotyöt Raumalla ja Porissa hoitaa Lännen Laatu-Katto, ja näin on tapahtunut jo useissa alueen kohteissa, tutustu niihin referensseissä. Vanhan Rauman idylliset puutalojen katotkin korjaamme taidolla talon arvoa ja tyyliä kunnioittaen. 

Ota yhteyttä »