Talon maalaus Turussa ja Porissa

Siististi siveltimellä kaunista ja kestävää.

Puutalon maalaus edessä? Unohda omat pensselipuuhat ja jätä projekti Lännen Laatu-Katon ammattimaalareille, joilla on siihen aikaa ja oikeat välineet! Ammattilaisen tekemä ulkomaalaus säästää myös rahaa, sillä kun työ tehdään kaikin osin laadukkaasti, kestää maalipinta hyvänä mahdollisimman pitkään. Huoltomaalaus ei kolkuttele ovella liian aikaisin. 

Tilaa meiltä talon maalaus Turun, Porin tai muun Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella asuessasi. Jos puu-ulkoverhoilu näyttää taas siltä, että maalaus ei sitä enää pelasta, meiltä tottahan toki onnistuu puujulkisivun ulkoverhousremonttikin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Kun tilaat talon maalaustyöt meiltä, saat…

Siistin, kestävän maalipinnan. Joka suojaa säältä ja pidentää puurakenteen ikää. Käytämme vain parhaita ulkomaaleja!

Pitävän pinnan takaavat pohjatyöt. Aina epäpuhtauksien kunnollisesta irrotuksesta irtomaalien skrapaukseen, puun suojaukseen ja homeenestokäsittelyyn ennen kuin varsinainen maalaus suoritetaan. 

Pintamaalauksen sivellintyönä. Joka mahdollistaa oikein siistin tuloksen! Meidän käsissämme ulkomaalaus ulottuu kaikkiin kohtiin ja nurkkiin.

Maalaamme pinnat puu-ulkoverhoilusta ikkunapuitteisiin, otsalautoihin, räystäänalusiin ja myös kattoon. Talosi alkuperäinen, juuri sille ominainen tyyli ja ilme säilyy sellaisena kuten pitääkin, myös esimerkiksi niissä kohteissa, jotka sijaitsevat idyllisen Vanhan Rauman puutaloalueella.

Ilmainen arviokäynti ulkomaalaustyöstä

Tämä kuuluu aina palveluumme, ja näin pystymme antamaan sinulle mahdollisimman tarkan hinta-arvion siitä, mitä talon maalaus omakotitaloosi tai vaikka kesämökkiin maksaa. Jos haluat taas tietää, millaista jälkeä meiltä lähtee, käy tutustumassa referensseihin

Ota yhteyttä »