Aurinkosähkö

Aurinkosähköön aurinkopaneelit Porista koko Satakuntaan

Älä vain ota aurinkoa, ota se osaksi kotisi sähköntuottoa.

Auringosta on muuhunkin kuin päivetykseen ja D-vitamiinitankkaukseen. Rannalla lekottelun lisäksi voit hyödyntää aurinkoa kotisi omavaraisessa sähköntuotossa! Jos taloosi on suunnitteilla kattoremontti, kannattaa harkita aurinkopaneeleita samaan syssyyn. Ja kaikin mokomin silloinkin, kun katto on kunnossa, mutta haluat hankkia paneelit jälkikäteen. 

Me Lännen Laatukatolla suunnittelemme ja asennamme omakotitaloosi tai kesämökillesi sopivat aurinkopaneelit Porista Raumalle, Ulvilaan ja koko Satakuntaan, jotka tuottavat talosi tarpeisiin sähköä silloinkin, kun aurinko ei näyttäisi paistavan. Aurinkosähkön syntymiseen nimittäin riittää kirkas keli.

Oikein mitoitetulla ja asennetulla aurinkosähköjärjestelmällä säästät sähkölaskussa. Säästät myös luontoa, aurinko kun tarjoaa ekologista, uusiutuvaa energiaa, josta ei synny päästöjä. Ota yhteyttä, jos paneelit kiinnostavat, kerromme mielihyvin lisää! Aurinkosähkö on erinomainen hankinta myös taloyhtiöille ja yrityksille.

Ota yhteyttä »

Ehtaa faktaa aurinkosähköstä.

Suojelet luontoa, sillä aurinkosähkö on puhdasta uusiutuvaa energiaa, josta ei synny päästöjä eikä luonnonvaroja kulu.

Säästät euroja, sillä aurinkopaneeleilla tuotat itse oman sähkösi, parhaimmillaan jopa puolet kulutuksesi tarpeisiin. Ylijäävän sähkön voit myydä sähköyhtiölle. 

Aurinkopaneelit ovat hyvin huoltovapaat, sillä niissä ei ole kuluvia osia, yleensä huoltoon riittää sadeveden hoitama pesu.

Paneelit pystyvät tuottamaan energiaa, vaikka aurinko ei paistaisi täydeltä taivaalta. 

Mitä muuta haluaisit aiheesta tietää? Me kerromme, kysy vain rohkeasti! Laadimme mielihyvin sinulle myös tarjouksen, jos haluat tietää, mitä aurinkopaneelit asennuksineen suurinpiirtein maksaisivat. Liikumme aurinkosähkön asialla Porista mm. Raumalle, Ulvilaan ja muualle Satakuntaan.

Ota yhteyttä »

 

Meillä on täysi luotto palveluumme ja tuotteisiimme. Jos haluat kuulla lisää, miten olemme onnistuneet asiakkaidemme kanssa, voit soittaa Laatunumeroomme 0800 555 126 (pvm/mpm). Tai kääntyä vaihtoehtoisesti suoraan meidän suuntaamme – ota yhteyttä!