Energifönster och -dörrar

Fönsterbyte, energifönster och -dörrar Björneborg & Satakunta

Behåll värmen inne, släpp inte ut den till kråkorna! Beställ ett dörr- och fönsterbyte.

Känns ditt hem dragigt? Drar det vid fönstren och fläktar det friskt vid ytterdörren? Den värme som alstras i ett hus borde inte läcka ut så att yllesockor blir standardutrustning när vädret blir lite kyligare. Det kan vara dags att skaffa energifönster och energidörrar till ditt hus, vilket minskar uppvärmningskostnaderna och ger extra värme!

Denna energibesparande renovering är ett utmärkt sätt att ersätta befintliga fönster och dörrar med nya, isolerande lågenergimodeller. Som proffs inom fasadrenoveringar erbjuder vi dig fönster- och dörrbyte i Björneborg, Raumo, Ulvsby och i andra delar av Satakunta.

Täta fönster och dörrar minskar även bullernivån. Vilken perfekt bonus när höga ljud och buller tränger in utifrån! Längre ner på sidan kan du läsa mer om fördelarna med dörr- och fönsterbyte.

Specialtillverkade energifönster och -dörrar, med extra tillbehör

De fönster och dörrar du beställer från oss är måttbeställda - så exakta att de garanterat passar perfekt i ditt hus. Vi tar hand om hela dörr- och fönsterbytet, från planering till montering.

I samband med dörr- och fönsterbytet fixar vi gärna även andra funktionaliteter. Om du önskar installerar vi nödvändiga tillbehör; spröjsar, spaltventiler, myggnät, persienner, vädringsbeslag och handtag. Kontakta oss om du funderade på att byta ut fönster och dörrar mot mer energieffektiva varianter.

Kontakta oss »

Det lönar sig att byta dörrar och fönster

Fönster eller dörr som passar ditt hem och din smak

Våra energifönster och -dörrar tillverkas enligt ditt hems mått och med de tillbehör du önskar. I vårt breda sortiment hittar du garanterat ett alternativ som passar just ditt hus!

Tydliga besparingar

Energidörrens och -fönstrets värmeförlust är liten, så du sparar på uppvärmningskostnaderna. Energifönster och -dörrar är också en ekologiskt hållbar lösning eftersom de har en lång livslängd.

Förbättrad isolering

Energidörrar och -fönster har ett lågt U-värde. De är gångjärnsupphängda och tätade, så det finns inget värmeläckage.

Bullernivån minskar

Bullernivån från gatan sjunker när fönstrens och dörrarnas isolering är i gott skick.

Skapa mer utrymme i ditt hem

Väldesignade och utrustade med vädringsfönster ger ett nytt fönster en känsla av rymd inomhus.

Skydd mot solen

Våra energifönster reducerar skadlig UV-strålning och förhindrar att solens strålar bleker inredningen.

Fönsterrengöringen underlättas

Efter fönsterbytet blir det färre ytor att rengöra. Fönsterrengöringen underlättas även av att fönstrena öppnas inåt.

Underhållsfri och vattentät

Fönstrets utsida är av hållbart och underhållsfritt aluminium. Fönstret och droppblecket leder bort regn- och stänkvatten från väggen.

Säker och hållbar

En gediget konstruerad energidörr eller -fönster står sig bra i Finlands krävande förhållanden och är säker.

Här är fördelarna med fönster- och dörrbyte i ett nötskal

  • Energi sparas
  • Känslan av drag minskar
  • Fönsterputsning blir enklare
  • Användningssäkerheten förbättras
  • Minskar värmestrålningen
  • Isoleringen förbättras
  • Ljudnivån minskar
  • Ökar rymdkänslan i ditt hem
  • Underhållsfri och vattentät
  • Husets värde ökar

Du kan alltid fråga oss om råd och service om du har övervägt ett fönster- eller dörrbyte, men ännu inte bestämt från vem du ska skaffa energifönster och -dörrar. Vi är lokala proffs från Björneborg, som har betjänat Satakunta-regionen under lång tid, i bl.a. Raumo, Ulvsby och andra kommuner där vi utfört olika typer av utvändiga renoveringar. Vi betjänar gärna även dig.

Kontakta oss »

 

Visste du att vi har ett unikt Kvalitetsnummer 0800 555 126 (lokal/mobil avgift), där du direkt kan chatta med några av våra kunder om deras erfarenheter av våra tjänster? Om du hellre vill ha direktkontakt med oss, tveka inte att kontakta oss!