Skydda ditt hem

10 års garanti 

Takrenoveringar
  

Läckage och fukt i taket? Vänta inte på skadan, se till att ditt tak inspekteras och repareras i tid. Då slipper du utsättas för hälsorisker och plånboken tar inte heller så stor skada.

Läs mer

Fasadrenoveringar

Är det dags att få något snyggt till ditt hem? Vi klär ditt hus med en vacker skyddande träfasad. Träfasaden passar även fint in i det finska landskapet. 

Läs mer »

Energifönster och -dörrar
 

Låt inte värmen gå till spillo, behåll den för dig själv! Med fönster- och dörrbyte ersätts dina gamla fönster och dörrar med nya isolerande, energisnåla modeller. 
Läs mer ›

Utomhusmålning  

Bildas det bubblor, flagar eller spricker färgen, och det ser inte bra ut? Låt inte ditt hus komma till denna punkt, utan beställ en utomhusmålning i tid, som förgyller, skyddar och håller ditt hem friskt!
Läs mer ›

Vi litar på att våra kunder litar på oss

Ring 0800 555 126 (lokal samtalstaxa), så kopplar vi dig antingen till en säljare eller en slumpmässigt vald kund som berättar om sina renoveringserfarenheter med oss.

Ring 0800 555 126

Tak- och fasadrenoveringar i Björneborg, Raumo och hela sydvästra Finland - av lokala proffs

Endast det bästa för dig

Lännen Laatukatto – namnet levererar och lite till! Vi renoverar alla tak, utför nödvändiga takrenoveringar, byter ut ytterbeklädnad, fönster och dörrar samt installerar solpaneler. Dessa åtgärder förbättrar skicket på ditt hem, ökar dess komfort och förhindrar energislöseri. 

Vårt verksamhetsområde sträcker sig från Björneborg till Raumo, Ulvsby och hela sydvästra Finland. Kundkretsen inkluderar hushåll, husbolag och företag. Vi erbjuder tak- och fasadrenoveringar samt solenergilösningar. 

Så här utför vi takrenoveringar och andra utvändiga renoveringar

När du har renoverat hundratals fastigheter kan du stolt påstå att du vet något.

Det är vad som händer när du investerar i expertis och service! Vi får kunder, och det är viktigt för oss att de är nöjda. Vi har renoverat nästan 2 000 enfamiljshus i sydvästra Finland. Med oss flyter allt på och arbetet utförs smidigt och effektivt. 

Vi vet att våra kunder gillar att berätta sanningen om oss - hur bra vi är. Därför finns kvalitetsnumret på vår webbplats. När du ringer det kan du kopplas till en kund som redan har beställt en renovering av oss och som delar med sig av sin upplevelse med oss. Att ringa numret kostar bara den lokala samtalstaxan från din operatör.

Be om en offert, om takrenoveringar eller andra fasadreparationer står på agendan!

SANTANDER FINANSIERING
Renoveringar flexibelt med finansiering

Santanders inköpsfinansiering är en kortfri finansieringsprodukt som möjliggör både små och större inköp till ett för dig lämpligt månadsbelopp. Med finansiering kan du sprida dina kostnader genom att dela upp ett större engångsköp i mindre delar.

Du kan också utnyttja vår kampanj och betala ditt köp först om sex månader.

Läs mer om finansiering ›

Se våra renoveringar

Lär känna våra projekt och tveka inte att kontakta oss. Vi lovar att när en takrenovering, fasadrenovering eller annan renovering görs på Lännen Laatukattos sätt, kommer resultatet att vara det bästa möjliga för ditt hem. Tak-, fasadrenoveringar samt övriga renoveringar i Björneborg, Raumo, Ulvsby och andra områden i västra Finland. 

Kolla in våra projekt ›