Skydda ditt liv.

10 års garanti 

Takrenoveringar
 

Läckage och fukt på taket? Vänta inte på skador, utan kontrollera och reparera taket i tid. Du utsätter dig inte för hälsorisker och det kommer inte att göra ett stort hål i din plånbok.
Läs mer ›

Renovering av ytterklädnad

Är det dags att få något snyggt för ditt hem? Vi klär ditt hus med vacker träpanel, som ger nödvändigt skydd. Träpanelen passar också vackert in i det finska landskapet. 

Läs mer »

Termofönster och dörrar
 

Låt inte värmen gå till spillo; behåll den för dig själv! Med fönster- och dörrrenoveringar ersätts dina gamla fönster och dörrar med nya isolerande, energisnåla modeller. 
Läs mer ›

Utomhusmålning
 

Bubblar, flagar eller spricker färgen, och ser det inte bra ut? Låt inte ditt hus komma till denna punkt; beställ en utomhusmålning i tid som förgyller, skyddar och håller ditt hem friskt!
Läs mer ›

Vi litar på att våra kunder litar på oss.

Ring kvalitetsnumret 0800 555 126 (lokal samtalstaxa), så kan vi koppla dig antingen till en säljare eller en slumpmässig kund som berättar om sina renoveringserfarenheter med oss.

Ring kvalitetsnumret 0800 555 126

Tak- och fasadrenovering i Pori, Rauma och Ulvila - av lokala proffs

Endast det bästa för dig, invånare i Satakunta.

Lännen Laatukatto – namnet levererar tjänsten och lite till! Vi renoverar alla tak, utför nödvändiga takrenoveringar, byter ut ytterklädnad, fönster och dörrar och installerar solpaneler. Dessa åtgärder förbättrar ditt hems skick, ökar dess komfort och förhindrar energislöseri. 

Vårt verksamhetsområde sträcker sig från Pori till Rauma, Ulvila och hela Satakunta. Våra kunder inkluderar hushåll, bostadsbolag och företag. Vi erbjuder tak- och fasadrenoveringar samt solenergilösningar. 

Så här utför vi takrenoveringar och andra yttre renoveringar

När du har hundratals fastigheter bakom dig kan du stolt påstå att du vet något.

Det är vad som händer när du investerar i expertis och service! Vi får kunder, och det är viktigt för oss att de är nöjda. Vi har renoverat nästan 2 000 enfamiljshus i Satakunta-regionen. Att arbeta med oss är enkelt, och alla uppgifter utförs enkelt på en gång. 

Vi vet att våra kunder kommer att tala ärligt om oss – på ett bra sätt. Därför finns kvalitetsnumret på vår webbplats. När du ringer det kan du kopplas till en kund som redan har beställt en renovering från oss och kommer att dela med sig av sin upplevelse med oss. Att ringa numret kostar bara den lokala samtalstaxan från din operatör.

Begär ett erbjudande om takrenoveringar eller andra fasadreparationsfrågor är aktuella!

SANTANDER KÖPFINANSIERING
Renoveringar flexibelt med finansiering. 

Santanders Köpfinansiering är en finansieringsprodukt utan kort som låter dig göra köp med en månatlig avbetalning som passar dig, både små och större. Köpfinansiering ger dig möjligheten att fördela dina kostnader genom att bryta ner ett större engångsköp till mindre avbetalningar.

Du kan också dra nytta av en toppförmån och betala för ditt köp först sex månader senare.

Läs mer om finansiering ›

Se våra renoveringsprojekt.

Lär känna våra projekt och tveka inte att kontakta oss. Vi lovar att när en takrenovering, fasadrenovering eller annan renovering görs på Lännen Laatukattos sätt, kommer ditt hem att få det bästa möjliga resultatet. Tak-, fasadrenoveringar och andra renoveringsplatser från Pori, Rauma, Ulvila och andra områden i Satakunta. 

Kolla in våra projekt ›