Ulkomaalaus

Ulkomaalaus Porista halki Satakunnan

Väsynyt maalipinta? Johan alkaa talo toipumaan, kun pyydät meidät maalaamaan!

Jos talon ulkoseinän maalipinta alkaa halkeilla, kupruilla tai rapista, on maalauksen paikka. Huonoon kuntoon päässyt maalipinta ei toimi suojaavana tekijänä siten kuin pitäisi, eikä se kotiasi juuri imartelekaan. Kun Lännen Laatukatto tekee ulkomaalaustyön, saa talosi tarvitsemansa virkistyksen!

Teemme ulkomaalauksia paikkakuntien Pori, Ulvila ja Rauma lisäksi muissa lähikunnissa Satakunnassa. Sopimuksesta suoritamme talojen maalauksia myös muualla Suomessa. Mikäli näyttää siltä, että maalaus ei enää riitä, ulkoverhousremontti pelastaa tilanteen.

Meillä ulkoverhoilusi parissa toimivat aina kokeneet maalarit, jotka käyttävät vain laadukkaita välineitä sekä tuotteita erittäin siistin, pitävän pinnan takaamiseksi. Ota yhteyttä, jos haluat talollesi uuden ilmeen muuten vain tai kun verhouksen pinta sitä jo vaatii!

Ota yhteyttä »

Kun ei hoppuilla pohjan kanssa, saadaan pitävä pinta!

Ulkomaalauksessa pohjatyöt ovat ensisijaisen tärkeitä laadukkaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Me Lännen Laatukatolla emme tingi tippaakaan maalausta edeltävistä pohjan käsittelyistä, sillä ne ratkaisevat merkittävästi lopullisen maalipinnan laadun. 

Maalaamme talosi ulkopinnat aina siisteinä sivellintöinä, mukaan lukien paitsi ulkoverhouksen myös katon, otsalaudat, räystäänaluset, seinät ja ikkunapuitteet. Takaamme kauniin lopputuloksen. Ota yhteyttä meihin, kun etsit julkisivumaalauksen ammattilaisia tai kaipaat neuvoja ulkoverhouksen kunnostukseen!

Näin ulkomaalaus etenee

  • Lian ja epäpuhtauksien irrotus
  • Irtomaalien huolellinen ja tarvittava skrapaus
  • Puun suoja
  • Homeenestokäsittely ennen maalausta
  • Paikkamaalaus
  • Pintamaalaus

Meillä tehdään aina pintaa perusteellisemmin – ulkomaalaus on käytössäsi alueilla Pori, Rauma ja lähikunnat, mutta tarvittaessa myös muualla Suomessa.

Ota yhteyttä »

"Tähän ulkomaalauksesta asiakaskokemus"

"Tähän teksti asiakaskokemuksesta."

Asiakkaamme kertovat lisää palvelukokemuksistaan kanssamme, kun soitat Laatunumeroomme 0800 555 126 (pvm/mpm). Voit tottakai myös ottaa yhteyttä suoraan meihin, juttelemme mielellämme toiveistasi ja ulkomaalauksen mahdollisuuksista juuri sinun kohteessasi.