Ulkomaalaus Pori, Rauma & muu Suomi – kotisi suojaksi

UlkomaalausHalkeillut, rapiseva tai heikko maalipinta on merkki ulkomaalauksen tarpeesta! Oikein tehty ulkomaalaus suojaa pintoja ja pitää kotisi terveenä.

Toteutamme ulkomaalauksia paikkakuntien Pori ja Rauma lisäksi muissa lähikunnissa. Sopimuksesta suoritamme talon maalauksia myös muualla Suomessa. Ulkomaalauksissa teemme pohjatyöt huolella ja entisöimme ulkopinnat säilyttäen niiden alkuperäisen ilmeen. Autamme kaikessa mikä liittyy talon ulkoseinien kunnostukseen, maalaukseen tai remontointiin. Tarjoamme ammattitaitoiset tekijät suorittamaan ulkomaalauksen ja käytämme työssä vain laadukkaita välineitä sekä tuotteita. Ulkomaalauksella kotisi saa uuden ilmeen.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä tarjouspyyntölomakkeella.

Huolellisella pohjatyöllä kestävään lopputulokseen!

Ulkomaalauksessa huolella tehdyt pohjatyöt ovat ensisijaisen tärkeitä laadukkaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Me Lännen Laatu-Katolla maalaamme talosi ulkopinnat aina sivellintöinä. Maalaamme kotisi ulkoverhoukset, katot, otsalaudat, räystäänaluset, seinät ja ikkunapuitteet. Taakaamme kauniin ja siistin lopputuloksen talon maalauksille! Ota yhteyttä meihin, kun etsit ulkomaalaukset ammattilaisia tai kaipaat neuvoja ulkoverhouksen kunnostukseen. Toimimme paikkakunnilla Pori, Rauma ja lähikunnat, mutta tarvittaessa toteutamme ulkomaalaukset myös muualla Suomessa.

Näin ulkomaalaus etenee

  • Lian ja epäpuhtauksien irroitus
  • Irtomaalien huolellinen ja tarvittava skrapaus
  • Puun suoja
  • Homeenestokäsittely ennen maalausta
  • Paikkamaalaus
  • Pintamaalaus

Pintaa perusteellisemmin – ulkomaalaus ammattitaidolla!