Kattoremontti nostaa kotisi arvoa

KattomaalausKaton tärkein tehtävä on poistaa ja ohjata sadevesi sekä lämpötilojen muutoksesta syntyvä kosteus pois rakenteista pitäen talon ja asukkaat terveinä. Tyypillisimpiä vanhan vesikaton vikoja ja puutteita ovat yläpohjan puutteellinen tuuletus, hapertuneet ja ruostuneet tiivisteet ja kiinnitykset sekä vuotavat vesikourut.

Kattoremontti kannattaa tehdä aina ennen kuin vahinko on tapahtunut. Ennen vuotoa tehty remontti on paljon edullisempi ja vältyt terveysriskeiltä. Teemme kattoremontit niin tiili- kuin peltikattoihin. Meiltä saat myös lukkosaumatut katot sekä kesämökkien huopakatot.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä tarjouspyyntölomakkeella.

Vesikattoremontti on hyvä sijoitus!

Uusi ilme ja ryhti kodillesi

Uusi suoristettu katto, vastamaalatut otsalaudat, modernit sadevesi- ja kattoturvajärjestelmät uusine piipun pelteineen… Kattoremontti antaa uutta ryhtiä koko kodille!

Säältä suojaan

Olemme suunnitelleet kaikki uudet rakenteet kestämään. Uusi vahvistava kattorakenne kestää lumikuormat eikä vaarallisia lumenpudotustöitä tarvita. Käytämme ainoastaan kotimaisia materiaaleja, jotka on suunniteltu Suomen vaativiin olosuhteisiin!

Talon arvo nousee

Kattoremontti nostaa tyypillisesti talon arvoa enemmän kuin mitä remontin kustannukset ovat. Moni tekeekin remontin katolleen juuri ennen talon myyntiä!

Tuulettuvuus

Vesikatto kondensoi vettä alusrakenteisiin lämpötilojen muuttuessa ja talon luovuttaessa lämpöä. Lämpö nousee aina ylöspäin. Mikäli lämmin ilma ei pääse purkautumaan niin se tiivistyy sekä muodostuu kosteudeksi kylmemmän ja tiiviimmän rakenteen alapuolelle. Lännen laatukaton tapaan tehtävä tuulettuva katto- ja harjarakenne parantaa välipohjan ja katon tuulettuvuutta. Samalla mahdollisen lämmönvuodoista aiheutuvan kosteusriskin muodostuminen vähenee eristeissä.

Lämmöneristys paranee

Kun kattoremontin yhteydessä lisätään välikatolle lämmöneristettä, säästät mukavan summan sähkölaskussa!

Pitkäikäinen katto

Uusi katto säilyy ja kestää vuosikymmeniä – isältä pojalle! Kattoremontin myötä koko talon käyttöikä kasvaa.

Helppohoitoinen katto

Uuden katon omistajana vältyt kalliilta ja turhilta huoltokustannuksilta.

Turvallinen katto

Uusi kattosi on turvallinen; kondensiosuojattu, vesitiivis sekä toiminnallisuuksiltaan nykyaikainen. Nykyaikaiset sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet takaavat turvallisuuden. Voit nukkua yösi rauhassa, sillä turvallisuusriskit katoavat remontin myötä!

Täystakuu

Uuden katon saat täysillä takuilla, jolloin vastuu on meillä. Myönnämme työlle ja materiaaleille pitkät takuut.

Laadukkaimmat kotimaiset materiaalit

Panostamme laadukkaisiin materiaaleihin. Kaikki käyttämämme materiaalit ovat kotimaisia, Suomen olosuhteisiin suunniteltuja.

Uuden katon rakenteet kerroksittain

Kattoremontti - katon rakenne

 1. Pohjakerros
  • Pohjien tarkistus
  • Lahojen poisto
  • Rakenteen vahvistaminen
  • Katon oikaisu
 2. Aluskerros
  • Alapuolisen rakenteen tuulettuvuus (5 cm)
  • Kondensiosuojattu aluskate
  • Ruodevälin tuuletus
  • Tuulettuva harjarakenne
 3. Pintakerros
  • Kaunis ja kestävä ulkopinta
  • Kotimainen kattomateriaali valintasi mukaan
  • Suunniteltu suomen vaativiin olosuhteisiin