Lännen Laatu-Katto huolehtii kodistasi!

Meiltä on helppo tilata remontti kuin remontti. Toteutamme remontit aina avaimet käteen –palveluna – täsmällisesti ja kotisi parhaaksi!

Kattoremontti

Kattoremontti kannattaa tehdä aina ennen kuin vahinko on tapahtunut! Jos kattosi ei vielä vuoda, ajankohta on oikea juuri nyt! Ennen vuotoa tehty remontti on paljon edullisempi ja vältytään terveysriskeiltä.

Lue lisää »


Ulkoverhousremontti

Puuverhous on kaunis ja kestävä ulkoverhous omakotitaloon. Puuverhous voidaan uusia kaikkiin taloihin – laitamme myös eristykset kuntoon ulkoverhousremontin yhteydessä. Lännen Laatu-Katon tapaan huolella tehty puu-ulkoverhous kestää vuosikymmeniä!

Lue lisää »


Lämpöikkunat ja –ovet

Ikkuna- tai oviremontilla saat lisää lämpöä kotiisi! Vaihdamme vanhat ikkunasi tai ovesi eristäviin ja matalaenergisiin lämpöikkunoihin. Tiiviit ikkunat ja ovet pienentävät lämpölaskuasi ja pienentävät melutasoa.

Lue lisää »


Ulkomaalaukset

Halkeillut, rapiseva tai heikko maalipinta on merkki ulkomaalauksen tarpeesta! Oikein tehty maalaus suojaa pintoja ja pitää kotisi terveenä. Teemme pohjatyöt huolella ja entisöimme ulkopinnat säilyttäen niiden alkuperäisen ilmeen. Teemme maalaukset aina sivellintöinä.

Lue lisää »